Viser indlæg fra 10 til 20 af 70 total

Al Agami

Main image
Hos Life Changes tror vi på, at musik kan være med til at gøre en forskel. Musik skaber minder, musik kan være med til at knytte bånd. Musik er rum for kreativ udfoldelse og en udtryksform for både glæde og sorg. Vi tror på at musik kan være med til at bane vejen for succes og en voksende tro på sig selv. Nu er sommeren her og weekenden er så småt på vej. Så følg AL AGAMIs råd værn om musikken, værn om livet og dans.

Læs mere

Mogens Daneland

Main image
Gennem mit frivillige arbejde, har jeg arbejdet med mange forskellige unge, hvor jeg tænker, at et projekt som Life Changes kunne gøre en stor forskel for. Eftersom jeg arbejdede i Ishøj, så var det ikke alle som hed Knud eller Bent. Jeg har set nogle af mine drenge ryge til banderne, og det gør rigtig ondt hver gang. Derfor vil jeg selvfølelig utrolig gerne støtte op om projektet. Et projekt, som kan være med til at hjælpe folk ud af det miljø.

Læs mere

Tommy Trans

Main image
Jeg har altså selv oplevet på egen krop, hvilke konsekvenser der kan være ved at blive behandlet, som et nummer i rækken. At blive kastet gennem langtrukne forløb uden udsigt til resultater, der var brugbare, og fået afvist mine egen forslag til, hvordan det skulle gøres. Jeg valgte at flytte og er nu endelig kommet tilbage til livet og i job

Læs mere

Fresco

Main image
STORT velkommen til vores nye ambassadør og rap-coach Kasper Fresco også kendt som professionel freestylerapper. Fresco kombinerer sin baggrund som pædagog med sin passion for hiphop til at gøre en forskel for unge på kanten. Fresco ønsker at gøre en forskel ved at hjælpe udsatte børn og unge, som har svært ved at komme ud af den kriminelle løbebane med at finde glæde og interesse i musikken. Som han selv beskriver det "Det handler ikke om at få en god karakter, men at skabe en god karakter. Frescos baggrund, erfaring og kompetencer, er en gave for Life Changes at få med på holdet.

Læs mere

Viser indlæg fra 10 til 20 af 70 total