Viser indlæg fra 20 til 30 af 69 total

Kuku Agami

Main image
Det er forår og det blomstrer med nye ambassadører! Vi er stolte af, at præsentere vores nye ambassadør Kuku Agami. Kuku har en ambition om at bruge sine kreative kundskaber og erfaring til at gøre en forskel for udsatte unge, da han mener, at vi alle sammen skal give tilbage og hjælpe andre, der hvor vi kan! Vi er taknemmelige for støtten og sparing til fremtidigt samarbejde.

Læs mere

Kuku Agami

Main image
Jeg synes, at Life Changes er med til at gøre en forskel. Vi lever i en verden, hvor alt handler om at have og vise sig frem, hvorfor det er vigtigt for mig at støtte op en organisation, som gerne vil give. Specielt i Danmark er der brug for Life Changes, da de bidrager med en anderledes tankegang til, hvordan man hjælper unge mennesker og hvordan man får dem frem i livet.

Læs mere

Jeannette Popowitz

Main image
Som Relations-, Stress- og Ungecoach har jeg fokus på at få skabt mental balance hos os selv for derved at blive mere nærværende og anerkendende i vores tilgang til andre mennesker og i vores kommunikation. Det er vigtigt for mig altid at tage udgangspunkt i det enkelte menneske og dets behov.

Læs mere

Merete Meyer Madsen

Main image
Jeg er aktiv deltager i netværk, blandt andet Ladies Circle (www.ladiescircle.dk) og Business Lolland-Falster (www.businesslf.dk) ligesom jeg sidder i bestyrelsen i Sammen Om Lolland-Falster (www.solf.dk) som kasserer, og i LF Future (https://www.lf-future.com) som næstformand.

Læs mere

Viser indlæg fra 20 til 30 af 69 total