Viser indlæg fra 30 til 40 af 70 total

Merete Meyer Madsen

Main image
Jeg er aktiv deltager i netværk, blandt andet Ladies Circle (www.ladiescircle.dk) og Business Lolland-Falster (www.businesslf.dk) ligesom jeg sidder i bestyrelsen i Sammen Om Lolland-Falster (www.solf.dk) som kasserer, og i LF Future (https://www.lf-future.com) som næstformand.

Læs mere

Saif vil altid være en del af sin bande

Main image
Bandekonflikten eskalerede i 2016. I 2015 var kun 17 skyderier i det offentlige rum, hvor niveauet i 2016 blot fra januar til oktober var helt oppe på 40 skyderier, og siden nytår har der været mere end 40 skudepisoder. Det er nødvendig at tage problemet alvorlig og gøre en indsats, så færre bliver rekrutteret til bander, og så de, der allerede er en del miljøet, får en vej ud. En af dem, der blev en del af en bande i en ung alder, og nu ikke kan se en vej ud, er Saif.

Læs mere

Søren Madsen

Main image
Positiv af sind og elsker udfordringer, uddannet indenfor den grafiske branche som reprofotograf, hvor jeg var en del år, før jeg skiftede plads og kom over på den anden side af bordet - som leverandør. Nu har jeg har så igennem en årrække beskæftiget mig med salg og markedsføring, med professionalisme, gåpåmod og ukuelig energi.

Læs mere

Henrik Dupont Jørgensen

Main image
Forsvarer siden 1994, fik møderet for Højesteret i en alder af 34 år og har i de sidste 20 år udelukkende beskæftiget mig med straffesager. Særligt specialiseret i økonomiske og store og tunge straffesager samt sager for Højesteret. Medlem af Foreningen Højesteretsskranken. Underviser i og holder foredrag om strafferet.

Læs mere

Unge kriminelle med ADHD

Main image
Flere undersøgelser viser, at mange af de unge der fængsles, har ubehandlet ADHD. Dette kan øge deres impulsivitet samt gøre dem mere voldelige. Derfor er der også en stor recidivrisiko, hvilket betyder, at disse unge har større sandsynlighed for at foretage sig noget kriminelt igen – og dermed atter ende i fængsel. Altså en ond cirkel.

Læs mere

Angst er den nye folkesygdom

Main image
Angstlidelser sender årligt omtrent 2000 danskere på førtidspension. Angst er en af de hyppigste årsager til førtidspensionering og ikke gennemførte universitetsuddannelser. Antallet af studerende med psykiske problemer stiger, og tallet er siden 2010 blevet firdoblet.

Læs mere

Viser indlæg fra 30 til 40 af 70 total