Facebook-opdatering: "En troværdig og bæredygtig C…" (362150984154446_534032440299632)

En troværdig og bæredygtig CSR-indsats ? hvad betyder det for din virksomhed og dit arbejdsmiljø? Har du som virksomhedsejer, direktør eller medarbejder undersøgt fordelene ved et stærkt samarbejde med en socialøkonomisk virksomhed?

Ifølge PwC ønsker 65% på verdensplan at arbejde for en arbejdsgiver, som udviser social ansvarlighed. CSR-indsatser er med til at styrke motivationen og loyaliteten hos dine medarbejdere, OG social ansvarlighed tiltrækker nye kvalificerede medarbejdere. Oveni kan socialt ansvar påvirke, hvordan din arbejdsplads bliver opfattet af omverden.

Undersøgelser viser, at CSR-relaterede faktorer udgør 41,4% af virksomhedens totale omdømme. Derfor skal man ikke undervurdere, hvor meget en specificeret og målrettet CSR-indsats betyder.
Virksomhedens værdier afspejles i CSR-indsatsen. Derfor vær med til at sikre en bæredygtig fremtid for udsatte borgere i det danske samfund!

Vi i Lifechange mener, at danske virksomheder har et ansvar for den omverden, som de opererer i. Hvis du er enig, så vis din støtte med et like, eller en kommentar. Hvis du vil høre mere, så kontakt os på mail: info@lifechanges.dk. Vi er klar til et fremtidige samarbejde!