Facebook-opdatering: "Life Changes er stolte over at…" (362150984154446_830808803955326)

Life Changes er stolte over at kunne byde Mikkel Kofoed velkommen som ny ambassadør, fordi han gerne vil bidrage og gøre en forskel for socialt udsatte unge.
Mikkel oplever, at de unge flytter sig med syv mile skridt, når de inkluderes i et fællesskab og bliver hjulpet i gang med at skrive deres egne tekster og bliver præsenteret for et færdigt beat på workshoppens sidste dag.
Mikkel Kofoed er en erfaren sangskriver, producer og bl.a. underviser på Life Changes kreative workshops, hvor Mikkel går forrest som rollemodel for unge, der aldrig har skrevet en sangtekst eller stået med en mikrofon i hånden. Han ser de unges kreativitet, begejstring og venskaber spire, når de får lov til at være aktive medaktører.
Mikkel har valgt at blive ambassadør i Life Changes, fordi han tror på, at alle kan lære at finde balancen i hverdagens udfordringer og komme følelserne af ensomhed, utilstrækkelighed etc. til livs. Nogle borgere er så følelsesmæssigt afskårne, at de har behov for ekstra hjælp. Det er her, at en organisation som Life Changes spiller en vigtig rolle.