Facebook-opdatering: "??Life Changes erhvervsklub?? …" (362150984154446_862184994151040)

??Life Changes erhvervsklub??
Har du hørt om Life Changes Erhvervsklub, hvor virksomheder tager et aktivt samfundsansvar og opfylder 5 af FN´s verdensmål?

Vidste du at overskuddet fra Life Changes Erhvervsklub går til projekter som fx kreative rap- og musikworkshops og mentorforløb. Life Changes benytter kreative forløb, fordi det sætter fokus på fællesskab og succesoplevelser.

Det kræver ressourcer at løfte denne opgave, men i Life Changes Erhvervsklub tager vi opgaven alvorligt og sætter fokus på det bæredygtige og sociale ansvar, der indfrier 5 af FN´s verdensmål.

Life Changes Erhvervsklub arbejder på flere niveauer og vi tilbyder vores medlemmer et netværk og en fordelsklub, der lever op til de krav, der gør det attraktivt at løfte FN´s verdensmål.

Life Changes Erhvervsklub arbejder innovativt og kreativt og vi har brug for et større netværk for at hjælpe socialt udsatte unge tilbage i fællesskabet.

Life Changes Erhvervsklub giver din virksomhed personlige og professionelle fordele, fordi vi sørger for at matche jeres værdier med kommende samarbejdspartnere.

Få tilsendt vores præsentation eller mere info ved at kontakte os på e-mail erhvervsklub@lifechanges.dk eller læs mere:
https://buff.ly/2VqGiCq