Facebook-opdatering: "Når vi er projektledere, så li…" (362150984154446_828809624155244)

Når vi er projektledere, så ligger der mange funktioner i den titel. Men én af de opgaver vi elsker og som gør os ydmyge og meget glade i låget, det er når vi er omgivet af en flok unge, som møder op til en rap workshop, hvor ingen - som oftest - kender hinanden på forhånd. Nogle er enormt erfarne, men flere har ingen erfaring med at lave musik overhovedet, har aldrig skrevet en tekst før eller stået med en mikrofon.
At få lov til at være tilskuer til deres rejse, se og fornemme disse unge menneskers kreativitet, deres begejstring, glæde og dygtighed. De arbejder fokuseret og hårdere - end flere har prøvet - tidligere. Se dem knytte nye venskaber, arbejde intenst med at skrive deres helt egne tekster, få lavet deres eget beat under vejledning af de dygtige undervisere og endelig få indspillet deres egen musik.
At få lov til at være tilstede, når de læser deres egne tekster op, lytte til deres egen indspillede demo, evaluere på, hvad der gik godt, hvad der skal tages om, hvad der skal arbejdes videre med osv.
Det at se dem shinne og stå i deres helt eget lys ?? mens de kæmper og øver videre, så demoen kan produceres færdig til deres eget track.
Hold op, hvor de gør det godt ?
#detstartermedmusikken #rap #hiphop #workshop #musik #unge #sammenhold #kreativitet #kunst #hiphopkultur