Facebook-opdatering: "Vi kan ikke andet end at have …" (362150984154446_1070857243283813)

Vi kan ikke andet end at have stor respekt for vores regering og statsminister, der har tillid til at vi sammen kan finde ud af at sikre vores sårbare, udsatte og sundhedssystem ved at være hver for sig ?

Det at hjælpe hinanden bedst, ved at tage afstand til hinanden, er i sig selv en paradoksal adfærd og situation. Særligt også i vores hverv ?

Vi har i Life Changes derfor arbejdet på højtryk på at skabe initiativer, aktiviteter og indsatser der netop skal komme vores udsatte unge og borgere til gode ?

Vores digitale produktion har kogt, og vi står nu med tre nye og færdige projekter ???

Vi har brugt de sidste mange måneder, og særligt udnyttet de sidste 12 dages karantæne på at evaluere, dygtiggøre os og bibringe vores mange erfaringer til at styrke vores nye projekter og indsats ????????

Vores absolutte fokus er på investorer og fondssøgninger så kan vi sætte vores fantastiske projekter i søen ? til gavn for dem der har mest brug for det ???

Stor tak til vores ambassadører og netværk, der alle hjælper til at nå målet ?

Og stor tak til de investorer og fonde der vil være afgørende for at vi kan søsætte vores projekter ????

? #sammenervistærkere

#lifechanges #payitforward #ambassadører #covid19 #borgere #støtte #sammenhold #kærlighed #tillid #netværk #fonde #fondssøgning #projekter #indsats #næstekærlighed #detstartermedmusikken #blivhjemme