Søren Madsen

Søren Madsen

Hvem er du?

Jeg er positiv af sind og elsker udfordringer, er uddannet indenfor den grafiske branche som reprofotograf, hvor jeg var en del år, før jeg skiftede plads og kom over på den anden side af bordet som leverandør. Nu har jeg har igennem en årrække beskæftiget mig med salg og markedsføring med professionalisme, gåpåmod og ukuelig energi.

Igennem mit erhverv og engagement er det lykkedes mig at opbygge et relativt stort og godt netværk - jeg på daglig basis nyder godt af.

Jeg er af den overbevisning, at stærke relationer aldrig kommer skidt tilbage, men åbner muligheder.

I min fritid dyrker jeg og ser meget sport. Jeg er beriget med en skøn datter på 10 samt forsanger i bandet ZZ Top Jam.

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

Jeg ser Life Changes som et nyt unikt projekt for udsatte borgere, der skaber og giver muligheder for empatiske tiltag med udgangspunkt i individet.

Dette tror jeg på vil gøre en forskel på sigt, for med omsorg og engagement skabes der solide kognitive rammer - med stor mulighed for positiv forandring.

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?

På daglig basis er jeg eksponeret for borgere der er udfordret på helbred eller økonomi. De står udenfor den dagligvarebutik man handler ind i, tigger penge, spiller musik eller sælger Hus Forbi. Man kan jo ikke lukke øjnene og bare tro, at udfordringerne løser sig selv. Men der skal gøres noget og skabes muligheder. Alle har brug for et godt socialt netværk, der kan hjælpe, rådgive og gribe en, hvis man falder. Vi ved jo aldrig, om man selv havner med psykiske udfordringer en dag og får brug for hjælp.

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Den største udfordring er, at vi ikke får udlignet de store forskelle i samfundet, der skaber de voldsomme udfordringer. Det er bedre at forebygge end at reparere. Man bør i et tidligere stadie end før, møde borgerne, hvor de er og hjælpe dem. Vi skal gøre vores ypperste for at få alle med og få skabt de mest optimale rammer - og her er jeg af den overbevisning, at Life Changes kan og vil kunne gøre en forskel.