Erdal Colak

Erdal Colak

Hvem er du?

Jeg hedder Erdal Colak, og er 44 år gammel. Jeg er uddannet cand. scient. i informationsvidenskab fra IVA København. Fra Tyrkiet har jeg et baggrund som journalist, fra Selcuklu Universitet i Tyrkiet og forfatter. Jeg har foreløbig udgivet 5 bøger. Min sidste bog på dansk udkommer i februar måned. Ud over det har jeg en stor interesse i personligudvikling og life-coaching og har taget kurser inden for personlig udvikling som Life-coaching og NPL.

Jeg er meget politisk aktiv og sidder i bestyrelsen i Vallensbæk Kommune, faktisk siden 2009. Et af de områder, som jeg har siddet i 10 år, er børne- og kultur området.

 

 

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør? 

Jeg bakker op om Life Changes, da Life Changes projektet er et projekt, der vil gøre et forskel med at hjælpe de unge, så de ikke havner i de samme fejl igen. Til dagligt ser vi mange eksemplar på vanskeligheder hos unge i min virke som bestyrelsesmedlem i børne- og ungeområdet. Life Changes har i løbet af få år vokset sig bæredygtig og har gennemført utrolig flotte indsatser med positive resultater, som er tydelige hos unge udsatte. Ud fra min synspunkt er det en selvfølge at støtte et projekt, der integrerer de kommunale instansers arbejde.

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?

Jeg har ikke nogen problemer at relatere det til samfundet. Jeg har arbejdet som rollemodel på en af de belastede områder i Vestegnen, og været en del af et center, der har diskurreret og afholdt indsatser omkring mange belastede og indviklede problemstillinger, der omhandlede børn og unge.

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Det er utroligt vigtigt at møde de hårdt ramte børn og unge på deres vilkår og præmisser. Det nytter ikke noget at komme med forslag og ideer til hvordan det skal effektueres når personen er ikke modtagelig over for hjælpen. Derfor kræver det utrolig rolig og grundiggøre research, hvilket er lige hvad Life Changes har til hensigt at gøre