Baneer

Sådan arbejder Life Changes

Organisationen Life Changes har som mission at hjælpe udsatte borgere i alderen 13 til 30 år tilbage på sporet og give dem et bedre liv. Vi tilbyder dem dels målrettede mentorforløb, dels kreative workshops, hvor de får mulighed for at udvikle deres personlige og sociale ressourcer, og for at få en oplevelse af succes.

Hvor de før har haft udsigt til et liv i misbrug, på gaden, i kriminalitet eller i bandemiljøer, får de via vores forløb øjnene op for, at de også har mulighed for at udrette noget godt, og at de har en plads, en værdi og en berettigelse i vores samfund. Dermed bliver de parate til at indgå i andre, ”normale” arbejdsmæssige og samfundsmæssige sammenhænge.

En ung mand fra ”den hårde kerne” havde tidligere i perioder op til 100% fravær fra skolen; her arbejdede vi med struktur, hverdagsmestring og fastholdelse af skolegang. Han fik langt lavere skolefravær, og en ny tro på egne evner. Hans fremtidsudsigter var før en stor risiko for at ende på en sikret institution for ungdomskriminelle som 15-årig; i stedet er han nu klar til at gøre sin skolegang og derefter uddannelse færdig, og derefter tage del i samfundet.

En anden ung mand, der har været indsat på en sikret institution efter at have været sigtet for ungdomskriminalitet, har efter deltagelse i vores mentoring og kreative workshops vist sig at have så stort potentiale, at han nu som 16-årig står over for at blive signet med et pladeselskab. Han har desuden fået interesse i at passe og færdiggøre sin skole, da han med musikken som udgangspunkt kan se relevansen af flere af fagene.  

Det kræver ressourcer at løfte disse borgere, og vi kan ikke skaffe ressourcerne alene, men sammen kan vi komme rigtig langt.

Alle medarbejdere i Life Changes arbejder frivilligt ved siden af deres arbejde i bl.a. foreningen #detstartermedmusikken. Hele overskuddet fra Erhvervsklubben går til projekter for de unge, bl.a. mentorforløb, rap- og musikworkshops og masterclasses.  

Vi vil derfor gerne samarbejde og styrke vores netværk til det private erhvervsliv; derfor tilbyder vi nu samarbejde via vores Erhvervsklub.

En bevidst og synlig CSR-politik

Life Changes erhvervsklub skaber mere værdi i dit firma

Life Changes erhvervsklub er både en fordelsklub og et netværk, hvor du til gengæld for dit økonomiske bidrag (kontingent) får meget, meget mere end et diplom til at hænge på væggen. Du får disse personlige og professionelle fordele, som kan skabe reel værdi i dit arbejdsliv og dit firma:

 • Mulighed for 4 personlige matches med relevante samarbejdspartnere; vi matcher jer ”håndholdt”, dvs. ud fra samtaler, så I passer sammen på både de hårde og bløde værdier
 • 4 netværksevents om året med inspirerende input til dit arbejde og dit liv
 • Nye kontakter, netværk, samarbejdspartnere og inspiration til innovation i jeres firma
 • 4 nyhedsbreve årligt kun for Erhvervsklubbens medlemmer, der giver eksklusiv og grundig indsigt i Life Changes og vores arbejde

Life Changes erhvervsklub styrker jeres brand og omdømme via CSR

Når I viser omverdenen at I som firma tager et socialt ansvar, tiltrækker det både kunder og ny arbejdskraft. Jeres støtte til Life Changes er derfor yderst relevant at bruge i jeres markedsføring. Derfor får du som medlem af Erhvervsklubben naturligvis også materiale, du kan bruge til at brande jeres firma som socialt engageret. Fx.

 • Et digitalt ”badge”, der kan indsættes på fx jeres hjemmeside og i mailsignaturer
 • Et diplom I kan hænge synligt på væggen for at vise medarbejdere og kunder, at I er med til at støtte socialt arbejde og opfylde FNs verdensmål

Fakta sheet

Fordele ved en bevidst og synlig CSR-politik i virksomheden:

 • Styrker jeres brand over for kunder og interessenter
 • Kan være en konkurrencefordel i anskaffelse af nye kunder
 • Kan fastholde medarbejdere og tiltrække ny arbejdskraft
 • Kan tiltrække og fastholde værdifulde samarbejdspartnere

Hvilke af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling hjælper du med at opfylde via Life Changes Erhvervsklub:

 • Mål 3 - Sundhed og trivsel: Vi forbedrer borgernes sociale trivsel
 • Mål 4 - Kvalitetsuddannelse: Vi gør udsatte borgere uddannelsesparate
 • Mål 8 - Anstændige jobs og økonomisk vækst: Vi baner vejen for dette
 • Mål 16 - Fred, retfærdighed og stærke institutioner: Vi skaber et mere fredeligt og retfærdigt samfund når vi får udsatte borgere tilbage i samfundet som værdifulde deltagere
 • Mål 17 - Partnerskaber for handling: Vi skaber stærke samarbejdende partnerskaber mellem det offentlige, private og civilsamfundet

Bliv medlem, eller få mere at vide

Bliv medlem - eller få mere at vide om vores erhvervsklub og CSR.

Hvad får du ud af medlemskabet:

 • Professionel, ”håndholdt” business matching
 • Inspirerende netværksevents 4 gange årligt
 • Nye kontakter, samarbejdspartnere, viden og inspiration
 • Udvalgte inviterede virksomheder
 • Garanti for, at der maks. er 2 firmaer indenfor samme branche 
 • Eksklusiv indsigt i det sociale arbejde med udsatte unge 
 • 1 års medlemsskab til Meet Over Coffee
 • Materiale til brug i din markedsføring for at vise dit engagement i CSR
 • Invitationer til bl.a. netværksarrangementer og workshops til kostpris

Praktisk info:

Få tilsendt vor præsentation eller ansøg om at blive medlem ved at kontakte os på erhvervsklub@lifechanges.dk eller ved at ringe til Manuela Reith Rasmussen på tlf. 2282 4445.

 

 

Medlemmer

Oversigt over vore medlemmer, der har taget et bevidst valg om deres CSR politik

BYG I BALANCE
MED FREMTIDENS
BYGGESYSTEM OG
REALISER DINE
DRØMME I DAG.

Videx Danmark startede i 1986 op som leverandør af port- og dørtelefoner på det danske marked. Sidenhen er navneplader, adgangskontrol og videoovervågning blevet en del af de samlede løsninger.

 

Vores beskrivelser og diagramtegninger gør det nemt for alle installatører at montere vores produkter ude hos kunderne. Vi er altid parat til at hjælpe.

Musik produktion -  DJ  -  Musiker  -  Komponist

Dynamik gennem engagement!
Her er farverig kunst på væggene og højt til loftet, både fagligt og menneskeligt. Vi har indrettet vores revisorhus, så det både giver mulighed for fordybelse i arbejdet og til faglig sparring og socialt samvær. 
Måske lægger du mærke til kunsten, som møder dig allerede i indgangen. Kunsten er indsamlet over årene af indehaver  og direktør Tore Christensen, som finder inspiration i malerier og skulpturer. Vi håber også, at kunsten inspirerer vores kunder, når de besøger os her.

Poul Sejr Nielsen er Nordsjællands største teknikentreprenør med dybe rødder i de gode håndværkertraditioner.

SEO-tekstforfatter, der hjælper især mindre virksomheder med at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet med strategisk rigtigt indhold, SEO-venlige tekster, blogindlæg, nyhedsbreve m.m.
Når du ringer til Nielsens Bureau, er det altid mig, Anette Nielsen, du kommer til at tale med. Bureauet bliver nemlig drevet som en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre bureauer og freelancere. Jeg er selv projektleder, tekstforfatter, webredaktør og underviser.

We think your audience front and centre

We produce targeted emotional videos

We bring Clients to your Homepage

  Personal Imaging  

We are a forward thinking and creative full service boutique company. We connect the dots and pride ourselves on a solid track record of deal-making, creating opportunities and are not scared of thinking outside the box to get results.

Dalen er det, vores brugere kalder et ”Fristed”. Her er mulighed for at slappe af med hele familien, trods eventuelle vanskeligheder. Vi bor på et fritidslandbrug med dyr, egen fiskesø med bla krebs. I det hele taget fantastiske udenomsomgivelser, tæt på skoven. Vi ligger 7 km fra Ringe by, samt 15 km fra Egeskov gods. Vi har samarbejde med de største hjælpemiddelfabrikanter i landet, og du har derfor mulighed for, at få afprøvet kæde eller kugledyner samt andre hjælpemidler. Ting der gør hverdagen nemmere, hvis du har Adhd som et vilkår. Finder du ud af under opholdet, at der var noget du kunne bruge, er vi behjælpelige med udarbejdelse af ansøgning til din forvaltning. 

Vi yder rådgivning og vejledning i brugen af LinkedIn, som får en mere og mere fremtrædende rolle i erhvervslivet. Derudover arbejder vi med undervisning inden for netværk, branding og rekruttering hvor vi hjælper virksomheder og organisationer med at opnå en bedre forståelse, for de mange muligheder som LinkedIn tilbyder. Se alle vores kompetencer nedenfor.

Vi er en lokalt forankret maler, der fra vores adresse i Karlslunde tager ud og hjælper kunder i Roskilde, Greve, København og omegn. Størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, men vi kan også klare malerarbejde for private.

Med 14 års erfaring som maler har vi set og prøvet lidt af hvert, hvorfor vi godt tør sige, at vi kan påtage os enhver opgave, der kræver en autoriseret malermester. God service går vi meget op i, og noget af det vigtigste for os er princippet om, at en aftale er en aftale. Derfor er det altafgørende for os, at vi overholder de deadlines, vi aftaler, og at resultatet altid er tilfredsstillende.

Med andre ord – vi er en maler, du kan stole på. Ekspertise som maler til erhverv.

Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya er et højt specialiseret forsvarsadvokatfirma, der beskæftiger sig med almen strafferet og økonomisk kriminalitet.
Vælger du en forsvarsadvokat fra Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya, er du sikret en forsvarer, som på yderst professionel vis tager hånd om din sag fra start til slut.

I Operaid er vi konsulenter indenfor HR, bogføring og driftssupport. Vi er fortalere for at, man som virksomhed skal tage stilling til, og ikke mindst handle på, sit sociale ansvar i vores fælles samfund. I de seneste par år har vi derfor oparbejdet et indgående samarbejde med forskellige kommuner, fordelt på Sjælland, med det formål at hjælpe ’svage’ borgere tilbage på arbejdsmarkedet; borgere der har andre udfordringer end blot ledighed. Vi har gennem gode samarbejdspartnere og kunder kunne skabe nogle ideelle rammer og dermed forløb, for mange borgere. Rammer der har kunne værne om at opbygge deres selvværd, selvforståelse, kompetencer og sociale kapital. 

Ledersparring360
- for dig der vil gøre ambitioner til resultater
Virksomhedssparring360
- for virksomheder som ønsker handling bag ambitionerne gennem overblik og en skarp plan.
Projektansættelser på lederniveau
- for virksomheder der mangler ressourcer, og ønsker  en fleksibel løsning, indenfor forretningsudvikling, økonomi, administration og HR

Rekruttering

Selskabets bierhverv- og formål er formidling af advokatsekretærer, bogholdere, jurister, ejendomsadministratorer, PA’er, stud.jur.er., advokatfuldmægtige m.v. til faste stillinger.

Denne del af virksomheden er indledningsvist og som udgangspunkt et led i selskabets networking, herunder vil selskabet konkret slå stillinger op, når selskabet kontaktes af virksomheder, som mangler kvalificerede kandidater inden for ovenfor anførte områder.

Vikariater

Jeg tilbyder fleksibel, professionel, løsningsorienteret og akut hjælp til advokatvirksomheder. Jeg kan kontaktes fra dag til dag og påtager mig såvel de mindre akutopgaver, som de længerevarende opgaver. Der betales dog for minimum 6 timer i et vikariat.

Det er en naturlig forudsætning, at vores samarbejde er baseret på gensidig tillid og respekt for arbejdsgange og virksomhedskultur i advokatvirksomheden.

 

Camarilla Records er et uafhængigt pladeselskab med studio på Nørrebro stiftet 2015 af rapperne Dark Matter (Joseph Agami) og Canna Man (Niels Henrik Personen).  Pladeselskabet fungerer som en produktions enhed med kompetencer indenfor hele spekteret inden for musik produktion, dvs. musik produktion, indspilning, mixning, mastering, video og grafisk produktion, promovering, events såvel som udgivelser på bånd, cd, vinyl og digitalt. Genremæssigt er fokus på undergrunds hiphop men Camarilla Records er på ingen måder begrænset til en bestemt genre. Høj kvalitets musik, kunstner der har noget på hjertet og er villige til at arbejde for det, er målsætning.

Dark Matter har været MC siden 1989 bl.a. som del af Agony Brothers (sammen med hans brødre Al og Kuku Agami) og senere hen i samarbejde med Ali Kazim og Majid (fra Outland Moro) i gruppen ”Flava Most” i slutningen af halvfemserne frem til årtusind skiftet. Canna Man fik hans debut i 1996 i forskellige konstellation mest mærkbart som en del af Army of Darkness, hvilket også var gruppen som bragte ham og Dark Matter sammen.

Begge artister er kendt for en intens battle rap udtryk blandet med en skarp kritik af musikindustrien og den nuværende socio – økonomisk samfund orden. De emner deres musik omhandler varierer fra beretninger om gadens mentalitet til social og politisk kritik med referencer fra bl.a. scifi, mytologi og anime alt sammen krydret med et råt hiphopudtryk.

Disse to kunstnere rapper på både dansk og engelsk og gruppen har udgivet projekter på engelsk under navnet Canna man/Dark Matter og på dansk under navnet 6 kolonne. De to kunstner udgiver deres projekter på Camarilla Records. Andre kunstner der udgives af Camarilla pt. er Joe Gunn (dk), Agony Brothers (dk), Ntakt (dk), Angra Mainyu (Dark matter og Shahriar Majid - dk) Cobra Commander (UK), Slem(dk) og Damp børn (Slem og Joe Gunn - dk).

Q10-Solution er en virksomhed med ildsjæle, der udbyder kursusforløb samt individuelle forløb til kommunehenviste borgere, privatpersoner, medarbejdere fra diverse firmaer samt til Forsvarets veteraner og pårørende.
Om det er stress, angst, depression eller frustrationen i forhold til at finde den rette vej til uddannelse og karriere, så er et forløb ved Q10-Solution et godt valg.
Q10-Solution's mantra er: "alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

MR Management tilbyder specialiserede ydelser bl.a. som:
Intern og ekstern PA/Personlig assistent for iværksættere, entreprenører og etablerede driftere af virksomheder
Business Coaching og Mentoring 1:1 og forløb for dig der vil sikre et bæredygtigt fundament for din virksomhed
Ejendomme/ejendomsforhold: Specialiseret og personlig rådgivning, ejendomsadministration, drift og optimering

Alle personer indeholder en smukt og unik fortælling.

Det gælder også dig! Lad mig hjælpe dig med at fange det, der er kendetegnende og særligt ved lige netop dig.

En god fotograf har styr på lys, komposition og teknik

 Men en virkelig dygtig fotograf kan meget mere. Inden en opgave sætter jeg mig altid ind i alle tænkelige forhold. Hvad skal billedet bruges til? Hvad skal der fokus på i billederne? Hvilke udfordringer kan der være, og hvad er tidshorisonten?

 

Du er i trygge hænder 

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’.
Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp.
Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

 

Hos Influenter arbejder vi med kommerciel, politisk og kommunal lobbyisme. Vi er eksperter i kommuner og hjælper virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked samt rådgiver i,  hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Influenter tilbyder

…taletid

Vi inviterer til et strategisk samarbejde, som ikke kan etableres gennem normale kanaler. Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation får direkte kontakt til de relevante beslutningstagere.

…indflydelse

ADHDkompagniet er en coaching- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker med ADHD.
ADHDkompagniet tilbyder: ADHD coaching med henblik på udvikling af den enkeltes styrker og talenter samt mestring af livet med ADHD Supervision af fagprofessionelle og pårørende Individuelt tilrettelagte kurser om ADHD og mestring 

Med et gratis samarbejde med Frokostkonsulenten, slipper du fuldstændig for alt det besværlige ved at være ansvarlig for jeres frokostordning. Med vores store kendskab til branchen, kan vi finde den helt rigtige leverandør af frokostordning til jer, og altid inden for jeres budget. I beholder den daglige kontakt med leverandøren, men slipper for alt det administrative i at have en frokostordning.

 

Professionelt bogholderi, administration og økonomistyring for små og mellemstore virksomheder.
Hos Sukstorf Bogføring lægges der vægt på præcis og grundig regnskabsførelse, så din økonomi er i trygge hænder.
Når det kommer til regning, skal stykket gå op og det gør det hos Sukstorf. Det betyder at du som virksomhed kan få mere tid til kerneforretningen, velvidende at regnskaberne stemmer – fejlfrit og til tiden.

Foreningen Center for Konfliktløsning, CfK, er en medlemsforening (NGO), der danner ramme om forskellige frivillige netværk, og som også driver en professionel non-profit virksomhed, med det fælles formål: at fremme fredelig konfliktløsning.

Den indtægtsdækkede virksomhed, hvis hovedaktiviteter er undervisning, facilitering og mægling. Et ledelsesteam valgt af underviserne har ansvaret for den daglige drift, økonomi og ledelse.

”Den bedste måde at få en priskorrekt, velfungerende service til de forsikringer vi har brug for” Er udsagnet fra en af vore kunder.
Vi vil gerne have lejlighed til at uddybe, hvorfor det også ville være en fordel for jer at bruge vor dybe indsigt i: Indkøb af forsikringer med det bedste resultat i forhold til de kalorier I skal bruge på det Målrettet service til det I har brug for (I bliver ikke presset ind i det andre har valgt)
Hvor er forsikringsmarkedet lige nu Vi kan gøre det almindelige forsikringsmæglerarbejde billigere end vore konkurrenter, da vi ikke har de samme overhead-omkostninger, og da vi ikke betaler specielle markedsføringsomkostninger. Disse penge som kan spares direkte i forsikringsomkostningerne. 

Mæglerkæde med afsæt i forståelsen for ejendomme og mennesket: Hos Kvadrat Gruppen har vi to ledestjerner: Transaktion og Lønsomhed Netop de to ledestjerner skaber resultater til alles tilfredsstillelse – dette uanset om du er kunde eller Kvadrat Team Player.
Når Transaktion og Lønsomhed er ledestjerner tiltrækker vi Team Playere, der alle er bevidste om, at der skal arbejdes målrettet og fokuseret for at skabe hurtige, kvalitative, effektive og de mest lønsomme resultater.
Dette uanset, hvilken opgave vi påtager os. For at kunne skabe resultater hurtigt, kvalitativt, effektivt og lønsomt kræver det tit og ofte, at vi ikke løser opgaverne på samme måde som vi løste opgaver igår.

Tryksager har aldrig været billigere - Kvalitetsgaranti - Miljømærket papir. Kvalitetsgaranti. Vi afsender til tiden. Prismatch. Typer: Bannere, Tryksager, Foldere, Etiketter, Emballage, Kuverter, Krus, kataloger, Messeudstyr, Brochurer.

Vi sidder klar døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste tryksagsrådgiver.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Din vej til succes og en bedre bundlinje  

 
Teratio er din genvej til optimering og effektivisering af din virksomheds tilbudsprocesser, så du ultimativt opnår fuldt overblik over din tilbudsgivning, nedsætter dine administrations- og procesomkostninger og minimerer risikoen for regnefejl.

Måske har du tidligere prøvet at udarbejde processer, som efterlod dig med følelsen af at det mest var for processernes skyld eller give dig i kast med et nyt IT-system, fordi det lød smart – blot for at konkludere, at ingen af tiltagene gav dig de resultater, du havde håbet på.