Oversigt over vore medlemmer, der har taget et bevidst valg om deres CSR politik

Vi yder rådgivning og vejledning i brugen af LinkedIn, som får en mere og mere fremtrædende rolle i erhvervslivet. Derudover arbejder vi med undervisning inden for netværk, branding og rekruttering hvor vi hjælper virksomheder og organisationer med at opnå en bedre forståelse, for de mange muligheder som LinkedIn tilbyder. Se alle vores kompetencer nedenfor.

Dynamik gennem engagement!
Her er farverig kunst på væggene og højt til loftet, både fagligt og menneskeligt. Vi har indrettet vores revisorhus, så det både giver mulighed for fordybelse i arbejdet og til faglig sparring og socialt samvær. 
Måske lægger du mærke til kunsten, som møder dig allerede i indgangen. Kunsten er indsamlet over årene af indehaver  og direktør Tore Christensen, som finder inspiration i malerier og skulpturer. Vi håber også, at kunsten inspirerer vores kunder, når de besøger os her.

ADHDkompagniet er en coaching- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker med ADHD.
ADHDkompagniet tilbyder: ADHD coaching med henblik på udvikling af den enkeltes styrker og talenter samt mestring af livet med ADHD Supervision af fagprofessionelle og pårørende Individuelt tilrettelagte kurser om ADHD og mestring 

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’.
Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp.
Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

SEO-tekstforfatter, der hjælper især mindre virksomheder med at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet med strategisk rigtigt indhold, SEO-venlige tekster, blogindlæg, nyhedsbreve m.m.
Når du ringer til Nielsens Bureau, er det altid mig, Anette Nielsen, du kommer til at tale med. Bureauet bliver nemlig drevet som en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre bureauer og freelancere. Jeg er selv projektleder, tekstforfatter, webredaktør og underviser.

Q10-Solution er en virksomhed med ildsjæle, der udbyder kursusforløb samt individuelle forløb til kommunehenviste borgere, privatpersoner, medarbejdere fra diverse firmaer samt til Forsvarets veteraner og pårørende.
Om det er stress, angst, depression eller frustrationen i forhold til at finde den rette vej til uddannelse og karriere, så er et forløb ved Q10-Solution et godt valg.
Q10-Solution's mantra er: "alt kan lade sig gøre, selv det umulige - det tager bare lidt længere tid."

Tryksager har aldrig været billigere - Kvalitetsgaranti - Miljømærket papir. Kvalitetsgaranti. Vi afsender til tiden. Prismatch. Typer: Bannere, Tryksager, Foldere, Etiketter, Emballage, Kuverter, Krus, kataloger, Messeudstyr, Brochurer.

Vi sidder klar døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste tryksagsrådgiver.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ledersparring360
- for dig der vil gøre ambitioner til resultater
Virksomhedssparring360
- for virksomheder som ønsker handling bag ambitionerne gennem overblik og en skarp plan.
Projektansættelser på lederniveau
- for virksomheder der mangler ressourcer, og ønsker  en fleksibel løsning, indenfor forretningsudvikling, økonomi, administration og HR

Professionelt bogholderi, administration og økonomistyring for små og mellemstore virksomheder.
Hos Sukstorf Bogføring lægges der vægt på præcis og grundig regnskabsførelse, så din økonomi er i trygge hænder.
Når det kommer til regning, skal stykket gå op og det gør det hos Sukstorf. Det betyder at du som virksomhed kan få mere tid til kerneforretningen, velvidende at regnskaberne stemmer – fejlfrit og til tiden.

We are a forward thinking and creative full service boutique company. We connect the dots and pride ourselves on a solid track record of deal-making, creating opportunities and are not scared of thinking outside the box to get results.

MR Management tilbyder specialiserede ydelser bl.a. som:
Intern og ekstern PA/Personlig assistent for iværksættere, entreprenører og etablerede driftere af virksomheder
Business Coaching og Mentoring 1:1 og forløb for dig der vil sikre et bæredygtigt fundament for din virksomhed
Ejendomme/ejendomsforhold: Specialiseret og personlig rådgivning, ejendomsadministration, drift og optimering

Vi er en lokalt forankret maler, der fra vores adresse i Karlslunde tager ud og hjælper kunder i Roskilde, Greve, København og omegn. Størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, men vi kan også klare malerarbejde for private.

Med 14 års erfaring som maler har vi set og prøvet lidt af hvert, hvorfor vi godt tør sige, at vi kan påtage os enhver opgave, der kræver en autoriseret malermester. God service går vi meget op i, og noget af det vigtigste for os er princippet om, at en aftale er en aftale. Derfor er det altafgørende for os, at vi overholder de deadlines, vi aftaler, og at resultatet altid er tilfredsstillende.

Med andre ord – vi er en maler, du kan stole på. Ekspertise som maler til erhverv.

”Den bedste måde at få en priskorrekt, velfungerende service til de forsikringer vi har brug for” Er udsagnet fra en af vore kunder.
Vi vil gerne have lejlighed til at uddybe, hvorfor det også ville være en fordel for jer at bruge vor dybe indsigt i: Indkøb af forsikringer med det bedste resultat i forhold til de kalorier I skal bruge på det Målrettet service til det I har brug for (I bliver ikke presset ind i det andre har valgt)
Hvor er forsikringsmarkedet lige nu Vi kan gøre det almindelige forsikringsmæglerarbejde billigere end vore konkurrenter, da vi ikke har de samme overhead-omkostninger, og da vi ikke betaler specielle markedsføringsomkostninger. Disse penge som kan spares direkte i forsikringsomkostningerne. 

Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya er et højt specialiseret forsvarsadvokatfirma, der beskæftiger sig med almen strafferet og økonomisk kriminalitet.
Vælger du en forsvarsadvokat fra Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya, er du sikret en forsvarer, som på yderst professionel vis tager hånd om din sag fra start til slut.

Foreningen Center for Konfliktløsning, CfK, er en medlemsforening (NGO), der danner ramme om forskellige frivillige netværk, og som også driver en professionel non-profit virksomhed, med det fælles formål: at fremme fredelig konfliktløsning.

Den indtægtsdækkede virksomhed, hvis hovedaktiviteter er undervisning, facilitering og mægling. Et ledelsesteam valgt af underviserne har ansvaret for den daglige drift, økonomi og ledelse.

Rekruttering

Selskabets bierhverv- og formål er formidling af advokatsekretærer, bogholdere, jurister, ejendomsadministratorer, PA’er, stud.jur.er., advokatfuldmægtige m.v. til faste stillinger.

Denne del af virksomheden er indledningsvist og som udgangspunkt et led i selskabets networking, herunder vil selskabet konkret slå stillinger op, når selskabet kontaktes af virksomheder, som mangler kvalificerede kandidater inden for ovenfor anførte områder.

Vikariater

Jeg tilbyder fleksibel, professionel, løsningsorienteret og akut hjælp til advokatvirksomheder. Jeg kan kontaktes fra dag til dag og påtager mig såvel de mindre akutopgaver, som de længerevarende opgaver. Der betales dog for minimum 6 timer i et vikariat.

Det er en naturlig forudsætning, at vores samarbejde er baseret på gensidig tillid og respekt for arbejdsgange og virksomhedskultur i advokatvirksomheden.

 

Mæglerkæde med afsæt i forståelsen for ejendomme og mennesket: Hos Kvadrat Gruppen har vi to ledestjerner: Transaktion og Lønsomhed Netop de to ledestjerner skaber resultater til alles tilfredsstillelse – dette uanset om du er kunde eller Kvadrat Team Player.
Når Transaktion og Lønsomhed er ledestjerner tiltrækker vi Team Playere, der alle er bevidste om, at der skal arbejdes målrettet og fokuseret for at skabe hurtige, kvalitative, effektive og de mest lønsomme resultater.
Dette uanset, hvilken opgave vi påtager os. For at kunne skabe resultater hurtigt, kvalitativt, effektivt og lønsomt kræver det tit og ofte, at vi ikke løser opgaverne på samme måde som vi løste opgaver igår.