Julie Brink

Life Changes ambassadør Julie Brink skal til Japan i næste uge, hvor hun skal repræsentere Danmark i Miss International 2023, efter hendes kåring som nr. 3 i Miss International Danmark 2023.

At opnå alt det hun har opnået indtil nu, kræver dedikation, viljestyrke og fokus, hvilket er egenskaber vi genkender i vores løbende samarbejde med Julie. Det er ikke blot en oplevelse men også en erfaring for livet og vi er glade på Julies vegne, at hun får lov til at opleve det kæmpe eventyr der folder sig ud for hende.

I forbindelse med Julies deltagelse i Miss International, har hun fået lavet en introduktionsvideo, hvor hun præsenterer sig selv, og fortæller om det hun virkelig brænder for og hvad der inspirerer hende til at være ambassadør for Life Changes.

Vi ønsker hende al mulig held og lykke i konkurrencen og krydser fingre for hende.

Life Changes har i al den tid vi har eksisteret stået for de samme værdier: hjælp til udsatte borger der har brug for det, troen på at det kan lade sig gøre, viljen til at møde sit medmenneske i øjenhøjde og vise vejen fra eksklusion til inklusion.

Selv i et land som Danmark som traditionelt har haft en høj standard af velfærd kæmper vi -som samfund- med at nå de borgere som befinder sig på kanten af samfundet.

Vi er ydmyge, taknemlige og begejstret for at der findes mennesker som Julie, som vil styrke samfundsbevidstheden omkring denne udfordring. Derfor anbefaler vi, at I ser og deler hendes video hvor hun præsentere sig selv og Life Changes samt sætter ord på, hvorfor vi i fællesskab gør det vi gør og tror på det vi tror på.

Hvis alle gør en lille smule, kan det blive til noget stort 

@juliesbrink @missinternationalofficial @Philipdragsted

Link video https://www.facebook.com/Lifechanges.dk/videos/869932441128825