Baneer

Er du interesseret i at indgå samarbejde med en virksomhed, der har stort fokus på deres samfundsansvar (CSR)?

Vi hos Life Changes har stort fokus på CSR, herunder især socialt ansvar.  Det skyldes, at omdrejningspunktet for os er socialisering og resocialisering af udsatte mennesker.  

På denne side ses de virksomheder, der bidrager til projektet Life Changes som samarbejdspartnere. Og vi hos Life Changes indgår altid gerne nye samarbejder. Kunne din virksomhed eller måske en virksomhed, du kender, kunne være interesseret i at høre nærmere om, hvad det indebærer at indgå samarbejde med os? Så er I mere end velkomne til at sende os en e-mail på info@lifechanges.dk eller at bruge kontaktformularen her på hjemmesiden.

Er du, din familie eller din virksomhed havnet i en PR-storm? Har du brug for, at nogen tager kontrollen og får styret dine budskaber i den rigtige retning? Så har du brug for Signe & Co. Ved hjælp af grundig analyse af den givne medie-situation, udarbejder vi i samarbejde med dig en udførlig damage control plan. Vi sikrer, at de helt rigtige budskaber ender hos det helt rigtige medie – på det helt rigtige tidspunkt. Vi giver dig roen tilbage og vender situationen ud fra dine ønsker og behov. Signe & Co. leverer PR, der virker.

Hillestrøm Energi er et 100 % dansk ejet selskab med mere end 40 år på bagen. Vi ved af erfaring, at vi kan ikke være gode til det hele. Derfor har vi begrænset os til kun at udføre # Luft til luft varmepumpeinstallationer # Luft til vand varmepumpeinstallationer # Jordvarmeinstallationer # Rådgivning inden for alternativ energi # Centralvarmeinstallationer # Større installationer til offentlige og private kunder - for "det vi er gode til"

Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres

Stubkjær & Nielsen driver virksomhed indenfor uafhængig, finansiel rådgivning med relation til ejendomsmarkedet. Vi yder realkreditrådgivning til private, andelsboligforeninger og øvrige ejer af fast ejendom under eget navn. Vi hjælper vores kunder med at forstå, gennemskue og aktivt optimere deres realkreditaftaler, på tværs af produkter og udbydere.

KK Entreprise og DK indeklima sikrer dig et problem frit indeklima uden Skimmelsvamp, Radon og dårlig lugt

Efter mange dejlige år som partner i TVC advokafirma er jeg nu startet i eget regi. Jeg har i de sidste 20 år udelukkende beskæftiget mig med straffesager. Særligt specialiseret i store og tunge straffesager samt sager for Højesteret. Medlem af Foreningen Højesteretsskranken. Underviser i og holder foredrag om strafferet.

ADHDkompagniet er en coaching- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker med ADHD. ADHDkompagniet tilbyder: ADHD coaching med henblik på udvikling af den enkeltes styrker og talenter samt mestring af livet med ADHD Supervision af fagprofessionelle og pårørende Individuelt tilrettelagte kurser om ADHD og mestring LÆS MERE

Vi har efterhånden været med i rigtig mange år og det er der en god grund til. Vi har en stærk passion for det vi laver og de produkter vi forhandler - men det stopper ikke der. De fleste af os har arbejdet med autohjælp, redning eller entreprenørarbejde - så vi har selv haft brug for mange af produkterne og har ad den vej opbygget en masse viden. Denne viden bruger vi bl.a. når vi skal rådgive kunder og selvfølgelig når vi i samråd med flere af producenterne arbejder med udvikling af nye produkter og funktioner.

Socialeer Group tilbyder at hjælpe organisationer med at markedsføre jobannoncer på www.nyboss.dk, professionelle LinkedIn kurser samt 1:1 Professional Profil Coaching.

MR Management tilbyder specialiserede ydelser bl.a. som: Intern og ekstern PA/Personlig assistent for iværksættere, entreprenører og etablerede driftere af virksomheder Business Coaching og Mentoring 1:1 og forløb for dig der vil sikre et bæredygtigt fundament for din virksomhed Ejendomme/ejendomsforhold: Specialiseret og personlig rådgivning, ejendomsadministration, drift og optimering

Innovativ aktør på jobmarkedet, der øger profileringen af jobannoncer via Danmarks største professionelle netværk, der p.t. tæller godt 835.000 personer.

Den nye mæglerkæde med afsæt i forståelsen for ejendomme og mennesket: Hos Kvadrat Gruppen har vi to ledestjerner: Transaktion og Lønsomhed Netop de to ledestjerner skaber resultater til alles tilfredsstillelse – dette uanset om du er kunde eller Kvadrat Team Player. Når Transaktion og Lønsomhed er ledestjerner tiltrækker vi Team Playere, der alle er bevidste om, at der skal arbejdes målrettet og fokuseret for at skabe hurtige, kvalitative, effektive og de mest lønsomme resultater. Dette uanset, hvilken opgave vi påtager os. For at kunne skabe resultater hurtigt, kvalitativt, effektivt og lønsomt kræver det tit og ofte, at vi ikke løser opgaverne på samme måde som vi løste opgaver igår.

Full-service design consultancy. Udvikler løsninger indenfor strategisk design og branding til virksomheder og organisationer. Loewenberg Strategisk Design blev grundlagt i 1992 af Art Director Søren Michaelsen. Han har arbejdet 3 år som designer hos Mervyn Kurlansky Design [founding partner, Pentagram Design, London]. Søren Michaelsens hovedfokus er udvikling og tilrettelæggelse af designstrategi, brandingstrategi og kommunikationsstrategi.

De områder RN Consulting kan bidrage med løsninger, er bl.a. indenfor er: Procesoptimering (LEAN) - Omkostningsreduktioner - Indtægtssikring - Undervisning - Projektledelse - Interim Manager - Bestyrelsesarbejde -

Min største kæphest her i livet er, hvordan vi behandler andre mennesker. Hvis vi selv er meget presset og har det dårligt fysisk og psykisk, måske er meget stresset, har vi svært ved at se ud over vores egen næsetip og har ikke ressourcerne til at sætte os ned på det menneskes niveau, vi nu arbejder med, og mærker dette menneskes virkelige behov. I stedet for bliver det ofte ud fra vores egne normer, holdninger og vaner, vi handler. Vi ser ikke det enkelte menneske.

Vi er et advokatkontor specialiseret indenfor straffesager

SEO-tekstforfatter, der hjælper især mindre virksomheder med at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet med strategisk rigtigt indhold, SEO-venlige tekster, blogindlæg, nyhedsbreve m.m. Når du ringer til Nielsens Bureau, er det altid mig, Anette Nielsen, du kommer til at tale med. Bureauet bliver nemlig drevet som en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre bureauer og freelancere. Jeg er selv projektleder, tekstforfatter, webredaktør og underviser.

Dalen er det, vores brugere kalder et ”Fristed”. Her er mulighed for at slappe af med hele familien, trods eventuelle vanskeligheder. Vi bor på et fritidslandbrug med dyr, egen fiskesø med bla krebs. I det hele taget fantastiske udenomsomgivelser, tæt på skoven. Vi ligger 7 km fra Ringe by, samt 15 km fra Egeskov gods. Vi har samarbejde med de største hjælpemiddelfabrikanter i landet, og du har derfor mulighed for, at få afprøvet kæde eller kugledyner samt andre hjælpemidler. Ting der gør hverdagen nemmere, hvis du har Adhd som et vilkår. Finder du ud af under opholdet, at der var noget du kunne bruge, er vi behjælpelige med udarbejdelse af ansøgning til din forvaltning. LÆS MERE

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’. Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp. Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

BESTIL TID HOS FRISØR FLASH - NEMT OG HURTIGT KNUS BIRGITTE, JANE, HELLE & NINETTE

Justworks er et fullservice digital bureau der kombinerer strategi, kreativitet og teknologi. Vi drives af vores fælles interesse for denne kombination, og stræber efter at holde vores kompetencer fornyende, skarpe og velorienterede. Vores mål er at udnytte dit fulde digitale potentiale. Vi stiller store krav til det, vi laver og er bevidste om, at der skal arbejdes hårdt, for at vi kan rådgive, udvikle og producere på det niveau vi ønsker og stræber efter. Vi er først glade, når vores kunder er glade.

DK Indeklima kan hjælpe med alle dine klima og skimmelsvamp problemer fra A til Z

”Den bedste måde at få en priskorrekt, velfungerende service til de forsikringer vi har brug for” Er udsagnet fra en af vore kunder Vi vil gerne have lejlighed til at uddybe, hvorfor det også ville være en fordel for jer at bruge vor dybe indsigt i: Indkøb af forsikringer med det bedste resultat i forhold til de kalorier I skal bruge på det Målrettet service til det I har brug for (I bliver ikke presset ind i det andre har valgt) Hvor er forsikringsmarkedet lige nu Vi kan gøre det almindelige forsikringsmæglerarbejde billigere end vore konkurrenter, da vi ikke har de samme overhead-omkostninger, og da vi ikke betaler specielle markedsføringsomkostninger. Disse penge som kan spares direkte i forsikringsomkostningerne. Vi har bl.a. ARKEN og Aros forsikret i dag.

Vi er en lokalt forankret maler, der fra vores adresse i Karlslunde tager ud og hjælper kunder i Roskilde, Greve, København og omegn. Størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, men vi kan også klare malerarbejde for private. Med 14 års erfaring som maler har vi set og prøvet lidt af hvert, hvorfor vi godt tør sige, at vi kan påtage os enhver opgave, der kræver en autoriseret malermester. God service går vi meget op i, og noget af det vigtigste for os er princippet om, at en aftale er en aftale. Derfor er det altafgørende for os, at vi overholder de deadlines, vi aftaler, og at resultatet altid er tilfredsstillende. Med andre ord – vi er en maler, du kan stole på. Ekspertise som maler til erhverv.

· Transport af fødevarer - både køl og frost · Hurtig afhentning og udbringning - fleksible tider · Tilbudsgivning ved faste og større opgaver · Faste takster i DK

Vi tilbyder service, reparation, salg af cykler og udstyr samt naturligvis udlejning kort- og langtid af et udvalg kvalitets cykler som dækker næsten ethvert tænkeligt behov. Kvaliteten sikres af værkstedfører Martin Christensen-Melia, faglært Cykelmekaniker fra TEC København, som har 7 års erfaring ved adskillige større og mindre cykelforretninger, og med ekspertise i det meste indenfor cykler– også de nyeste og mest avancerede EL-Cykler

HARPUN A/S har igennem de seneste 25 år udviklet og produceret højkvalitet plastemner til byggesektoren og industrien. Alle vores produkter fremstilles i henhold til nutidens krav og testes derfor løbende. Produktionen foregår i Danmark på vores moderne produktionsanlæg, med de seneste nyheder inden for plastproduktion. HARPUN A/S arbejder hele tiden med forbedringer og udvikling af produkter, samt planlægning og optimering af produktionen.

Som kunde hos os er man garanteret et solidt stykke rengøringsarbejde. Forud for opgavestart udfører vi en grundig forventningsafstemning, der sikrer at man får det ønskede resultat. Vi foretager løbende kontrolopfølgninger og servicetjek, der sikrer en høj kvalitet.

Professionelt bogholderi, administration og økonomistyring for små og mellemstore virksomheder. Hos Sukstorf Bogføring lægges der vægt på præcis og grundig regnskabsførelse, så din økonomi er i trygge hænder. Når det kommer til regning, skal stykket gå op og det gør det hos Sukstorf. Det betyder at du som virksomhed kan få mere tid til kerneforretningen, velvidende at regnskaberne stemmer – fejlfrit og til tiden.

Arbejder med strategi- og transaktionsbaseret rådgivning køb og salg af virksomheder og ejendomme projektsalg, finansiering og ejendomsudvikling advisory- og bestyrelsesarbejde

C Muligheder tilbyder konsulentbistand inden for fondssøgning, strategi og frivilligledelse. C Muligheder hjælper små firmaer og organisationer med at komme videre og realisere deres idéer, hvad enten det drejer sig om at starte nyt firma op, finde fonde, udvikle nyt foretningskoncept eller arbejde med frivillige. Hvis du brænder for en idé eller en sag , kan C Muligheder hjælpe dig. Jeg designer selv mange af de redskaber, øvelser og templates der benyttes.

Hos os er der plads til alle.. Vi har stort fokus på at uddanne bilister til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd. Vi går op i, at eleverne lærer at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik, får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt. Alle skal føle, at de bliver behandlet individuelt og bliver respekteret – hos os er der plads til alle. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores elever til at bestå både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

I 2016 startede jeg som selvstændig indenfor HR-området. Min virksomhed Meyer HR & Administration hjælper danske virksomheder, som ikke har deres egen HR funktion, med opgaver som ledersparring, oprettelse/opdatering af personalehåndbog eller HR politikker, administrative opgaver, tolkning og håndtering af overenskomster, ansættelsesprocessen fra udarbejdelse af stillingsopslag, screening af kandidater, samtaler inkl. tilbagemelding på test til et introduktionsprogram for medarbejderens første tre måneder i det nye job til de svære samtaler som afskedigelser, sygdom, alkohol, konflikter mellem medarbejdere eller lignende.