Baneer

Er du interesseret i at indgå samarbejde med en virksomhed, der har stort fokus på deres samfundsansvar (CSR)?

Vi hos Life Changes har stort fokus på CSR, herunder især socialt ansvar.  Det skyldes, at omdrejningspunktet for os er socialisering og resocialisering af udsatte mennesker.  

På denne side ses de virksomheder, der bidrager til projektet Life Changes som samarbejdspartnere. Og vi hos Life Changes indgår altid gerne nye samarbejder. Kunne din virksomhed eller måske en virksomhed, du kender, kunne være interesseret i at høre nærmere om, hvad det indebærer at indgå samarbejde med os? Så er I mere end velkomne til at sende os en e-mail på info@lifechanges.dk eller at bruge kontaktformularen her på hjemmesiden.

· Transport af fødevarer - både køl og frost · Hurtig afhentning og udbringning - fleksible tider · Tilbudsgivning ved faste og større opgaver · Faste takster i DK

Jeg udfører privat rengøring, hjemmeservice og service opgaver for virksomheder og private.

Ideen kom via mit arbejde som nlp terapeut

På længere sigt vil jeg gerne gøre det til en socialøkonomisk virksomhed, så flere får en tilknytning til arbejdsmarkedet og får et større socialt netværk også. Når kvalitet og tillid er et must.

Service med hjertet

ADHDkompagniet er en coaching- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker med ADHD. ADHDkompagniet tilbyder: ADHD coaching med henblik på udvikling af den enkeltes styrker og talenter samt mestring af livet med ADHD Supervision af fagprofessionelle og pårørende Individuelt tilrettelagte kurser om ADHD og mestring LÆS MERE

Hjælper vækstambitiøse ejerledere med mere vækst. Mindre arbejde.

Dalen er det, vores brugere kalder et ”Fristed”. Her er mulighed for at slappe af med hele familien, trods eventuelle vanskeligheder. Vi bor på et fritidslandbrug med dyr, egen fiskesø med bla krebs. I det hele taget fantastiske udenomsomgivelser, tæt på skoven. Vi ligger 7 km fra Ringe by, samt 15 km fra Egeskov gods. Vi har samarbejde med de største hjælpemiddelfabrikanter i landet, og du har derfor mulighed for, at få afprøvet kæde eller kugledyner samt andre hjælpemidler. Ting der gør hverdagen nemmere, hvis du har Adhd som et vilkår. Finder du ud af under opholdet, at der var noget du kunne bruge, er vi behjælpelige med udarbejdelse af ansøgning til din forvaltning. LÆS MERE

Professionelt bogholderi, administration og økonomistyring for små og mellemstore virksomheder. Hos Sukstorf Bogføring lægges der vægt på præcis og grundig regnskabsførelse, så din økonomi er i trygge hænder. Når det kommer til regning, skal stykket gå op og det gør det hos Sukstorf. Det betyder at du som virksomhed kan få mere tid til kerneforretningen, velvidende at regnskaberne stemmer – fejlfrit og til tiden.

HARPUN A/S har igennem de seneste 25 år udviklet og produceret højkvalitet plastemner til byggesektoren og industrien. Alle vores produkter fremstilles i henhold til nutidens krav og testes derfor løbende. Produktionen foregår i Danmark på vores moderne produktionsanlæg, med de seneste nyheder inden for plastproduktion. HARPUN A/S arbejder hele tiden med forbedringer og udvikling af produkter, samt planlægning og optimering af produktionen.

We are a forward thinking and creative full service boutique company. We connect the dots and pride ourselves on a solid track record of deal-making, creating opportunities and are not scared of thinking outside the box to get results.

Arbejder med strategi- og transaktionsbaseret rådgivning køb og salg af virksomheder og ejendomme projektsalg, finansiering og ejendomsudvikling advisory- og bestyrelsesarbejde

Havde aldrig troet at min evig kærlighed til rap og rim, ville få mig så langt som den gør! Elsk det du laver! Det handler ik om at få en god karakter, men at skabe en god karakter!

Vi tilbyder service, reparation, salg af cykler og udstyr samt naturligvis udlejning kort- og langtid af et udvalg kvalitets cykler som dækker næsten ethvert tænkeligt behov. Kvaliteten sikres af værkstedfører Martin Christensen-Melia, faglært Cykelmekaniker fra TEC København, som har 7 års erfaring ved adskillige større og mindre cykelforretninger, og med ekspertise i det meste indenfor cykler– også de nyeste og mest avancerede EL-Cykler

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’. Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp. Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

SEO-tekstforfatter, der hjælper især mindre virksomheder med at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet med strategisk rigtigt indhold, SEO-venlige tekster, blogindlæg, nyhedsbreve m.m. Når du ringer til Nielsens Bureau, er det altid mig, Anette Nielsen, du kommer til at tale med. Bureauet bliver nemlig drevet som en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre bureauer og freelancere. Jeg er selv projektleder, tekstforfatter, webredaktør og underviser.

MR Management tilbyder specialiserede ydelser bl.a. som: Intern og ekstern PA/Personlig assistent for iværksættere, entreprenører og etablerede driftere af virksomheder Business Coaching og Mentoring 1:1 og forløb for dig der vil sikre et bæredygtigt fundament for din virksomhed Ejendomme/ejendomsforhold: Specialiseret og personlig rådgivning, ejendomsadministration, drift og optimering

Som kunde hos os er man garanteret et solidt stykke rengøringsarbejde. Forud for opgavestart udfører vi en grundig forventningsafstemning, der sikrer at man får det ønskede resultat. Vi foretager løbende kontrolopfølgninger og servicetjek, der sikrer en høj kvalitet.

De områder RN Consulting kan bidrage med løsninger, er bl.a. indenfor er: Procesoptimering (LEAN) - Omkostningsreduktioner - Indtægtssikring - Undervisning - Projektledelse - Interim Manager - Bestyrelsesarbejde -

Marielyst EL leverer ikke kun kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, men giver dig også en hurtig og effektiv udførelse af dine el-opgaver. Når du skal have udført nye el-installationer, er det en god idé at gå efter el med garanti. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden.

Socialeer Group tilbyder at hjælpe organisationer med at markedsføre jobannoncer på www.nyboss.dk, professionelle LinkedIn kurser samt 1:1 Professional Profil Coaching.

Min største kæphest her i livet er, hvordan vi behandler andre mennesker. Som Relations-, Stress- og Ungecoach har jeg fokus på at få skabt mental balance hos os selv for derved at blive mere nærværende og anerkendende i vores tilgang til andre mennesker og i vores kommunikation. Det er vigtigt for mig altid at tage udgangspunkt i det enkelte menneske og dets behov.

Fadølsforsyningen Nordsjælland har igennem de sidste 18 år leveret fadøl, øl og sodavand i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi leverer til alle typer arrangementer – eksempelvis receptioner, bryllupper, havefester, studenterfester, byfester, musikfestivaler og så videre.

Vi servicerer også en lang række af firmaer, kantiner, restauranter, caféer og værtshuse med faste leverancer af fadøl, sodavand, kildevand, logo-kildevand og specialprodukter.

Hos os er service i højsædet. Vi hjælper dig med at bestille det rette antal produkter, så du ikke løber tør for drikkevarer midt i festen.

Stubkjær & Nielsen driver virksomhed indenfor uafhængig, finansiel rådgivning med relation til ejendomsmarkedet. Vi yder realkreditrådgivning til private, andelsboligforeninger og øvrige ejer af fast ejendom under eget navn. Vi hjælper vores kunder med at forstå, gennemskue og aktivt optimere deres realkreditaftaler, på tværs af produkter og udbydere.

Foreningen Center for Konfliktløsning, CfK, er en medlemsforening (NGO), der danner ramme om forskellige frivillige netværk, og som også driver en professionel non-profit virksomhed, med det fælles formål: at fremme fredelig konfliktløsning.

Den indtægtsdækkede virksomhed, hvis hovedaktiviteter er undervisning, facilitering og mægling. Et ledelsesteam valgt af underviserne har ansvaret for den daglige drift, økonomi og ledelse.

KK Entreprise og DK indeklima sikrer dig et problem frit indeklima uden Skimmelsvamp, Radon og dårlig lugt

”Den bedste måde at få en priskorrekt, velfungerende service til de forsikringer vi har brug for” Er udsagnet fra en af vore kunder Vi vil gerne have lejlighed til at uddybe, hvorfor det også ville være en fordel for jer at bruge vor dybe indsigt i: Indkøb af forsikringer med det bedste resultat i forhold til de kalorier I skal bruge på det Målrettet service til det I har brug for (I bliver ikke presset ind i det andre har valgt) Hvor er forsikringsmarkedet lige nu Vi kan gøre det almindelige forsikringsmæglerarbejde billigere end vore konkurrenter, da vi ikke har de samme overhead-omkostninger, og da vi ikke betaler specielle markedsføringsomkostninger. Disse penge som kan spares direkte i forsikringsomkostningerne. Vi har bl.a. ARKEN og Aros forsikret i dag.

Full-service design consultancy. Udvikler løsninger indenfor strategisk design og branding til virksomheder og organisationer. Loewenberg Strategisk Design blev grundlagt i 1992 af Art Director Søren Michaelsen. Han har arbejdet 3 år som designer hos Mervyn Kurlansky Design [founding partner, Pentagram Design, London]. Søren Michaelsens hovedfokus er udvikling og tilrettelæggelse af designstrategi, brandingstrategi og kommunikationsstrategi.

Advokat Wandrup har adresse på Torvet i hjertet af Sakskøbing. Vi beskæftiger os med erhvervslivets forhold, fast ejendom – både privat, erhverv og landbrug – lejeret, tvangsauktioner, entrepriseret, testamenter, ægtepagter og retssager.

Fejø vin er resultatet af mere end 30 års vinerfaring. Vi ønsker at give dig vores udgave af en vinhandel: Personlig, ærlig og nærværende. En vinhandel med substans. Vi håber, du har lyst til mere.

Efter mange dejlige år som partner i TVC advokafirma er jeg nu startet i eget regi. Jeg har i de sidste 20 år udelukkende beskæftiget mig med straffesager. Særligt specialiseret i store og tunge straffesager samt sager for Højesteret. Medlem af Foreningen Højesteretsskranken. Underviser i og holder foredrag om strafferet.

Vi hjælper dig med:

 

 

Ledersparring360

- for dig der vil gøre ambitioner til resultater

 

Virksomhedssparring360

- for virksomheder som ønsker handling bag ambitionerne gennem overblik og en skarp plan.

 

Projektansættelser på lederniveau

- for virksomheder der mangler ressourcer, og ønsker  en fleksibel løsning, indenfor forretningsudvikling, økonomi, administration og HR 

Alt i tømrer- og snedkerarbejde udføres

LAUREN Erhvervsrengøring beskæftiger ca. 50 ansatte, som alle er uddannet i at levere miljøvenlig erhvervsrengøring og ejendomsservice af høj kvalitet. Lauren Erhvervsrengøring blev stiftet d. 4. oktober 1993.

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige erhvervsrengøring. Derfor følger vi med i, hvad der sker i branchen og kan altid tilbyde de nyeste teknikker og metoder.

Den nye mæglerkæde med afsæt i forståelsen for ejendomme og mennesket: Hos Kvadrat Gruppen har vi to ledestjerner: Transaktion og Lønsomhed Netop de to ledestjerner skaber resultater til alles tilfredsstillelse – dette uanset om du er kunde eller Kvadrat Team Player. Når Transaktion og Lønsomhed er ledestjerner tiltrækker vi Team Playere, der alle er bevidste om, at der skal arbejdes målrettet og fokuseret for at skabe hurtige, kvalitative, effektive og de mest lønsomme resultater. Dette uanset, hvilken opgave vi påtager os. For at kunne skabe resultater hurtigt, kvalitativt, effektivt og lønsomt kræver det tit og ofte, at vi ikke løser opgaverne på samme måde som vi løste opgaver igår.

DK Indeklima kan hjælpe med alle dine klima og skimmelsvamp problemer fra A til Z

Vi er en lokalt forankret maler, der fra vores adresse i Karlslunde tager ud og hjælper kunder i Roskilde, Greve, København og omegn. Størstedelen af vores kunder er erhvervskunder, men vi kan også klare malerarbejde for private. Med 14 års erfaring som maler har vi set og prøvet lidt af hvert, hvorfor vi godt tør sige, at vi kan påtage os enhver opgave, der kræver en autoriseret malermester. God service går vi meget op i, og noget af det vigtigste for os er princippet om, at en aftale er en aftale. Derfor er det altafgørende for os, at vi overholder de deadlines, vi aftaler, og at resultatet altid er tilfredsstillende. Med andre ord – vi er en maler, du kan stole på. Ekspertise som maler til erhverv.

C Muligheder tilbyder konsulentbistand inden for fondssøgning, strategi og frivilligledelse. C Muligheder hjælper små firmaer og organisationer med at komme videre og realisere deres idéer, hvad enten det drejer sig om at starte nyt firma op, finde fonde, udvikle nyt foretningskoncept eller arbejde med frivillige. Hvis du brænder for en idé eller en sag , kan C Muligheder hjælpe dig. Jeg designer selv mange af de redskaber, øvelser og templates der benyttes.

Vi er et advokatkontor specialiseret indenfor straffesager

Innovativ aktør på jobmarkedet, der øger profileringen af jobannoncer via Danmarks største professionelle netværk, der p.t. tæller godt 835.000 personer.

BESTIL TID HOS FRISØR FLASH - NEMT OG HURTIGT KNUS BIRGITTE, JANE, HELLE & NINETTE

Vi er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med mange års erfaring og en bred viden inden for mange brancher.

Hos Risskov Revision sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau og afleverer altid vores opgaver til tiden. Vi er et revisorhus som leverer både klassiske revisorydelser samt rådgivning og sparring til virksomheder, der har brug for at omstrukturere, står over for et generationsskifte eller bare vil have friske øjne på omkostninger og drift.

Vores mangeårige erfaring og medarbejdere med et højt fagligt niveau betyder, at vi både har brede faglige kompetencer og viden i dybden inden for de forskellige fagområder.

Vores motto er: Dynamik gennem engagement

Justworks er et fullservice digital bureau der kombinerer strategi, kreativitet og teknologi. Vi drives af vores fælles interesse for denne kombination, og stræber efter at holde vores kompetencer fornyende, skarpe og velorienterede. Vores mål er at udnytte dit fulde digitale potentiale. Vi stiller store krav til det, vi laver og er bevidste om, at der skal arbejdes hårdt, for at vi kan rådgive, udvikle og producere på det niveau vi ønsker og stræber efter. Vi er først glade, når vores kunder er glade.

Fonden VITA arbejder for at forbedre udsatte og dårligt stillede menneskers forhold. Vi er et supplement til blandt andet kommuner, statsforvaltninger og andre private organisationer og indgår i et udviklende samarbejde med dem. Vi udfører proffesionelt arbejde indenfor bl.a. støttepersonordninger og samvær.

I 2016 startede jeg som selvstændig indenfor HR-området. Min virksomhed Meyer HR & Administration hjælper danske virksomheder, som ikke har deres egen HR funktion, med opgaver som ledersparring, oprettelse/opdatering af personalehåndbog eller HR politikker, administrative opgaver, tolkning og håndtering af overenskomster, ansættelsesprocessen fra udarbejdelse af stillingsopslag, screening af kandidater, samtaler inkl. tilbagemelding på test til et introduktionsprogram for medarbejderens første tre måneder i det nye job til de svære samtaler som afskedigelser, sygdom, alkohol, konflikter mellem medarbejdere eller lignende.

Hillestrøm Energi er et 100 % dansk ejet selskab med mere end 40 år på bagen. Vi ved af erfaring, at vi kan ikke være gode til det hele. Derfor har vi begrænset os til kun at udføre # Luft til luft varmepumpeinstallationer # Luft til vand varmepumpeinstallationer # Jordvarmeinstallationer # Rådgivning inden for alternativ energi # Centralvarmeinstallationer # Større installationer til offentlige og private kunder - for "det vi er gode til"

Videx Danmark startede i 1986 op som leverandør af port- og dørtelefoner på det danske marked. Sidenhen er navneplader, adgangskontrol og videoovervågning blevet en del af de samlede løsninger.

 

Vores beskrivelser og diagramtegninger gør det nemt for alle installatører at montere vores produkter ude hos kunderne. Vi er altid parat til at hjælpe.