Baneer

Er du interesseret i at indgå samarbejde med en virksomhed, der har stort fokus på deres samfundsansvar (CSR)?

Vi hos Life Changes har stort fokus på CSR, herunder især socialt ansvar.  Det skyldes, at omdrejningspunktet for os er socialisering og resocialisering af udsatte mennesker.  

På denne side ses de virksomheder, der bidrager til projektet Life Changes som samarbejdspartnere. Og vi hos Life Changes indgår altid gerne nye samarbejder. Kunne din virksomhed eller måske en virksomhed, du kender, kunne være interesseret i at høre nærmere om, hvad det indebærer at indgå samarbejde med os? Så er I mere end velkomne til at sende os en e-mail på info@lifechanges.dk eller at bruge kontaktformularen her på hjemmesiden.

VI GØR UNGE GODE TIL AT ARBEJDE

Vi tror på, at arbejde er nøglen til en lysere fremtid for unge på kanten. Vi investerer i de unge og gør dem gode til at arbejde. De får sved på panden, penge på lommen og erfaring på CV’et. De oplever at lykkes i et fællesskab og at vi hjælper dem videre – til glæde for dem selv og samfundet. FRAK er en socialøkonomisk virksomhed med base i København.

Ledersparring360
- for dig der vil gøre ambitioner til resultater

Virksomhedssparring360
- for virksomheder som ønsker handling bag ambitionerne gennem overblik og en skarp plan.

Projektansættelser på lederniveau
- for virksomheder der mangler ressourcer, og ønsker  en fleksibel løsning, indenfor forretningsudvikling, økonomi, administration og HR

Camarilla Records er et uafhængigt pladeselskab med studio på Nørrebro stiftet 2015 af rapperne Dark Matter (Joseph Agami) og Canna Man (Niels Henrik Personen).  Pladeselskabet fungerer som en produktions enhed med kompetencer indenfor hele spekteret inden for musik produktion, dvs. musik produktion, indspilning, mixning, mastering, video og grafisk produktion, promovering, events såvel som udgivelser på bånd, cd, vinyl og digitalt. Genremæssigt er fokus på undergrunds hiphop men Camarilla Records er på ingen måder begrænset til en bestemt genre. Høj kvalitets musik, kunstner der har noget på hjertet og er villige til at arbejde for det, er målsætning.

Dark Matter har været MC siden 1989 bl.a. som del af Agony Brothers (sammen med hans brødre Al og Kuku Agami) og senere hen i samarbejde med Ali Kazim og Majid (fra Outland Moro) i gruppen ”Flava Most” i slutningen af halvfemserne frem til årtusind skiftet. Canna Man fik hans debut i 1996 i forskellige konstellation mest mærkbart som en del af Army of Darkness, hvilket også var gruppen som bragte ham og Dark Matter sammen.

Begge artister er kendt for en intens battle rap udtryk blandet med en skarp kritik af musikindustrien og den nuværende socio – økonomisk samfund orden. De emner deres musik omhandler varierer fra beretninger om gadens mentalitet til social og politisk kritik med referencer fra bl.a. scifi, mytologi og anime alt sammen krydret med et råt hiphopudtryk.

Disse to kunstnere rapper på både dansk og engelsk og gruppen har udgivet projekter på engelsk under navnet Canna man/Dark Matter og på dansk under navnet 6 kolonne. De to kunstner udgiver deres projekter på Camarilla Records. Andre kunstner der udgives af Camarilla pt. er Joe Gunn (dk), Agony Brothers (dk), Ntakt (dk), Angra Mainyu (Dark matter og Shahriar Majid - dk) Cobra Commander (UK), Slem(dk) og Damp børn (Slem og Joe Gunn - dk).

Efter mange dejlige år som partner i TVC advokafirma er jeg nu startet i eget regi. Jeg har i de sidste 20 år udelukkende beskæftiget mig med straffesager. Særligt specialiseret i store og tunge straffesager samt sager for Højesteret. Medlem af Foreningen Højesteretsskranken. Underviser i og holder foredrag om strafferet.

Hos Influenter arbejder vi med kommerciel, politisk og kommunal lobbyisme. Vi er eksperter i kommuner og hjælper virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked samt rådgiver i,  hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Influenter tilbyder

…taletid

Vi inviterer til et strategisk samarbejde, som ikke kan etableres gennem normale kanaler. Vi sørger for, at din virksomhed eller organisation får direkte kontakt til de relevante beslutningstagere.

…indflydelse

Dinbogholder.online varetager mindre virksomheders bogholderi og administrative opgaver. Målet er at løse ønskede opgaver i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med kunderne. 

Alle personer indeholder en smukt og unik fortælling.

Det gælder også dig! Lad mig hjælpe dig med at fange det, der er kendetegnende og særligt ved lige netop dig.

En god fotograf har styr på lys, komposition og teknik

 Men en virkelig dygtig fotograf kan meget mere. Inden en opgave sætter jeg mig altid ind i alle tænkelige forhold. Hvad skal billedet bruges til? Hvad skal der fokus på i billederne? Hvilke udfordringer kan der være, og hvad er tidshorisonten?

Du er i trygge hænder 

MR Management tilbyder specialiserede ydelser bl.a. som: Intern og ekstern PA/Personlig assistent for iværksættere, entreprenører og etablerede driftere af virksomheder Business Coaching og Mentoring 1:1 og forløb for dig der vil sikre et bæredygtigt fundament for din virksomhed Ejendomme/ejendomsforhold: Specialiseret og personlig rådgivning, ejendomsadministration, drift og optimering

Vokalist, producer, komponist, trommeslager

We are a forward thinking and creative full service boutique company. We connect the dots and pride ourselves on a solid track record of deal-making, creating opportunities and are not scared of thinking outside the box to get results.

Det unikke ved vores koncept er, at vi har placeret os lige der på markedet, hvor kunden ønsker, at deres trykkeri skal være.

Vi har et konstant fokus på at være effektive for dermed at sikre kunden den lavest mulige pris. Det gøres bl.a. ved at producere intelligent.

Med vores "puljetryk" lader vi mange kunder deles om de høje opstartsomkostninger, der traditionelt er ved offsettryk. Kunden får samme tryksag, men langt billigere. Det er inden for "puljetryk", at vi de seneste år har oplevet den største vækst.

Vi har også barberet sælgere og kundemøder væk. Og de fleste af kunderne finder faktisk selv information om tryksagerne på vores hjemmeside. Vi har dog valgt ikke at gå "hele vejen" i jagten på lavest mulige pris. Vi er ikke et 100 procent online discount-trykkeri, som typisk findes i udlandet.

Vores kunder er glade for deres faste rådgiver, hvis nu et eller andet skulle gå galt. Derfor har vi valgt at bibeholde det 28 mand store kundeserviceteam.

Sofie Rørdam aka KILWA - storyteller and visual communicator.

I work with companies, institutions and grassroots doing project management and visual communication, primarily promotional- or educational films or photo series visualising values and visions.

I see film and images as the most powerful and universal tools of storytelling. To alter complex information and issues into clear messages. As a co-creating process where the cast and participants of the films have space to explore and express themselves. For the audience to feel the relevance - and the need and wish to engage. The news media generally feed us with stories of oppression. I believe we need stories of compassion.

I can work as a one-woman team, filming, directing and editing myself - though I also thrive in teams.

Justworks er et fullservice digital bureau der kombinerer strategi, kreativitet og teknologi. Vi drives af vores fælles interesse for denne kombination, og stræber efter at holde vores kompetencer fornyende, skarpe og velorienterede. Vores mål er at udnytte dit fulde digitale potentiale. Vi stiller store krav til det, vi laver og er bevidste om, at der skal arbejdes hårdt, for at vi kan rådgive, udvikle og producere på det niveau vi ønsker og stræber efter. Vi er først glade, når vores kunder er glade.

Videx Danmark startede i 1986 op som leverandør af port- og dørtelefoner på det danske marked. Sidenhen er navneplader, adgangskontrol og videoovervågning blevet en del af de samlede løsninger.

 

Vores beskrivelser og diagramtegninger gør det nemt for alle installatører at montere vores produkter ude hos kunderne. Vi er altid parat til at hjælpe.

Vi er et advokatkontor specialiseret indenfor straffesager

Fadølsudlejning til fødselsdag, bryllup, sommerfest, firmafest, skolefest, byfest, fredagsøl, kvajebajer... Der er mange grunde til at nyde en fadøl. Du bestemmer selv i hvilken forbindelse - vi sørger for at bringe det til dig.

Vi tilbyder service, reparation, salg af cykler og udstyr samt naturligvis udlejning kort- og langtid af et udvalg kvalitets cykler som dækker næsten ethvert tænkeligt behov. Kvaliteten sikres af værkstedfører Martin Christensen-Melia, faglært Cykelmekaniker fra TEC København, som har 7 års erfaring ved adskillige større og mindre cykelforretninger, og med ekspertise i det meste indenfor cykler– også de nyeste og mest avancerede EL-Cykler

We think your audience front and centre

We produce targeted emotional videos

We bring Clients to your Homepage

Personal Imaging  

Vi er rådgivende specialister

Hos NT Advokater har vi fokus på fast ejendom. Vi er blandt andet med til at udvikle byggeprojekter, stifte andelsboligforeninger, arbejde med investeringsejendomme, erhvervslejeret, entrepriseret og udbudsret for blot at nævne nogle af vores kompetencer.

NemTilmeld sponsorer vor tilmelding til vore arrangementer, hvor indtægterne alle tilgodeser vort frivillige arbejde for udsatte borgere i samfundet.

NemTilmeld er et webbaseret system der hjælper dig med at samle og håndtere mange af de opgaver, der har med tilmelding og håndtering af arrangementer at gøre.

Dalen er det, vores brugere kalder et ”Fristed”. Her er mulighed for at slappe af med hele familien, trods eventuelle vanskeligheder. Vi bor på et fritidslandbrug med dyr, egen fiskesø med bla krebs. I det hele taget fantastiske udenomsomgivelser, tæt på skoven. Vi ligger 7 km fra Ringe by, samt 15 km fra Egeskov gods. Vi har samarbejde med de største hjælpemiddelfabrikanter i landet, og du har derfor mulighed for, at få afprøvet kæde eller kugledyner samt andre hjælpemidler. Ting der gør hverdagen nemmere, hvis du har Adhd som et vilkår. Finder du ud af under opholdet, at der var noget du kunne bruge, er vi behjælpelige med udarbejdelse af ansøgning til din forvaltning. LÆS MERE

ADHDkompagniet er en coaching- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i arbejdet med mennesker med ADHD. ADHDkompagniet tilbyder: ADHD coaching med henblik på udvikling af den enkeltes styrker og talenter samt mestring af livet med ADHD Supervision af fagprofessionelle og pårørende Individuelt tilrettelagte kurser om ADHD og mestring LÆS MERE

HARPUN A/S har igennem de seneste 25 år udviklet og produceret højkvalitet plastemner til byggesektoren og industrien. Alle vores produkter fremstilles i henhold til nutidens krav og testes derfor løbende. Produktionen foregår i Danmark på vores moderne produktionsanlæg, med de seneste nyheder inden for plastproduktion. HARPUN A/S arbejder hele tiden med forbedringer og udvikling af produkter, samt planlægning og optimering af produktionen.

Musik produktion -  DJ  -  Musiker 

Vi er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med mange års erfaring og en bred viden inden for mange brancher.

Hos Kovsted & Skovgård  Revision sætter vi en ære i at holde et højt kvalitetsniveau og afleverer altid vores opgaver til tiden. Vi er et revisorhus som leverer både klassiske revisorydelser samt rådgivning og sparring til virksomheder, der har brug for at omstrukturere, står over for et generationsskifte eller bare vil have friske øjne på omkostninger og drift.

Vores mangeårige erfaring og medarbejdere med et højt fagligt niveau betyder, at vi både har brede faglige kompetencer og viden i dybden inden for de forskellige fagområder.

Vores motto er: Dynamik gennem engagement

”Den bedste måde at få en priskorrekt, velfungerende service til de forsikringer vi har brug for” Er udsagnet fra en af vore kunder Vi vil gerne have lejlighed til at uddybe, hvorfor det også ville være en fordel for jer at bruge vor dybe indsigt i: Indkøb af forsikringer med det bedste resultat i forhold til de kalorier I skal bruge på det Målrettet service til det I har brug for (I bliver ikke presset ind i det andre har valgt) Hvor er forsikringsmarkedet lige nu Vi kan gøre det almindelige forsikringsmæglerarbejde billigere end vore konkurrenter, da vi ikke har de samme overhead-omkostninger, og da vi ikke betaler specielle markedsføringsomkostninger. Disse penge som kan spares direkte i forsikringsomkostningerne. Vi har bl.a. ARKEN og Aros forsikret i dag.

SEO-tekstforfatter, der hjælper især mindre virksomheder med at få mere ud af deres tilstedeværelse på nettet med strategisk rigtigt indhold, SEO-venlige tekster, blogindlæg, nyhedsbreve m.m. Når du ringer til Nielsens Bureau, er det altid mig, Anette Nielsen, du kommer til at tale med. Bureauet bliver nemlig drevet som en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder sammen med andre bureauer og freelancere. Jeg er selv projektleder, tekstforfatter, webredaktør og underviser.

For mig er Networking en livsstil, og jeg spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi (har jeg hørt). Jeg lever simpelthen i ‘MulighedernesUnivers’, hvor mål og drømme er inden for rækkevidde – og midlet til at nå dem er Bevidst Networking og turde blive ‘Heldig med vilje’. Jeg tager min vej til succes seriøst og kunne aldrig være nået til hvor jeg er hvis jeg ikke havde været åben og ærlig omkring mit mål og spurgt om hjælp. Verdens bedste Netværk findes kun hvis du engagerer dig i andre mennesker, hvis du deler din viden med dem, hvis du spørg om hjælp og hjælper når andre spørg dig om hjælp. Der er kun en måde at blive ‘Heldig med vilje’ på – og det er ved at turde-turde leve livet fra hjertet, være autentisk og spørge om hjælp – det er Bevidst Networking.

Hjælper vækstambitiøse ejerledere med mere vækst. Mindre arbejde.

Musik produktion -  DJ  -  Musiker  -  Komponist

Enesamtaler - Parsamtaler - Familiesamtaler - Gruppesamtaler

Den nye mæglerkæde med afsæt i forståelsen for ejendomme og mennesket: Hos Kvadrat Gruppen har vi to ledestjerner: Transaktion og Lønsomhed Netop de to ledestjerner skaber resultater til alles tilfredsstillelse – dette uanset om du er kunde eller Kvadrat Team Player. Når Transaktion og Lønsomhed er ledestjerner tiltrækker vi Team Playere, der alle er bevidste om, at der skal arbejdes målrettet og fokuseret for at skabe hurtige, kvalitative, effektive og de mest lønsomme resultater. Dette uanset, hvilken opgave vi påtager os. For at kunne skabe resultater hurtigt, kvalitativt, effektivt og lønsomt kræver det tit og ofte, at vi ikke løser opgaverne på samme måde som vi løste opgaver igår.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Meet Over Coffee er din genvej til at møde mennesker, som du kan gavne, og som kan gavne dig.

Brug Meet Over Coffee til at knytte flere bånd, til at styrke dine relationer og fællesskaber.

Poul Sejr Nielsen er Nordsjællands største teknikentreprenør med dybe rødder i de gode håndværkertraditioner.

Foreningen #DetStarterMedMusikken er en socialøkonomisk forening, der arbejder med workshops og aktivering af udsatte unge, der lever på kanten af samfundet. Målet er at give borgere tiltro til sig selv samt sikre, at borgerne kan opnå varig selvforsøgelse.

#DetStarterMedMusikken har et særligt fokus på, hvordan kreativ udfoldelse såsom musik spiller ind i denne process – som vores motto også afslører, så starter det med musikken. Vores forløb retter sig mod hovedvægt mod de udsatte unge, som mange fravælger.

Socialeer Group tilbyder at hjælpe organisationer med at markedsføre jobannoncer på www.nyboss.dk, professionelle LinkedIn kurser samt 1:1 Professional Profil Coaching.

Foreningen Center for Konfliktløsning, CfK, er en medlemsforening (NGO), der danner ramme om forskellige frivillige netværk, og som også driver en professionel non-profit virksomhed, med det fælles formål: at fremme fredelig konfliktløsning.

Den indtægtsdækkede virksomhed, hvis hovedaktiviteter er undervisning, facilitering og mægling. Et ledelsesteam valgt af underviserne har ansvaret for den daglige drift, økonomi og ledelse.

The Cultural Association WoWiWo a.k.a. WorldWide Words was founded by the present artistic director Peter Campbell Bensted in 2009 as a multi-arts platform for artistic activities with clear social and cultural perspectives. Our work is local, regional, national and international.

Hvad er det bedste råd, du kan give, hvis man bliver sigtet i en straffesag? “Kontakt en advokat med det samme. Og gør det, før du udtaler dig. At blive sigtet eller tiltalt er en alvorlig sag, som man ikke skal stå alene med. Jo før, du involverer en advokat, desto bedre. Derfor kan du også altid træffe mig på mobil eller mail. Også uden for almindelig kontortid.”

Med et gratis samarbejde med Frokostkonsulenten, slipper du fuldstændig for alt det besværlige ved at være ansvarlig for jeres frokostordning. Med vores store kendskab til branchen, kan vi finde den helt rigtige leverandør af frokostordning til jer, og altid inden for jeres budget. I beholder den daglige kontakt med leverandøren, men slipper for alt det administrative i at have en frokostordning.

BYG I BALANCE
MED FREMTIDENS
BYGGESYSTEM OG
REALISER DINE
DRØMME I DAG.

APA’s tilgang til arkitektur udspringer af den nordiske arkitekturtradition med funktion, kvalitet og rumlighed som grundlæggende parametre. Vores speciale er at løse komplicerede bygninger, hvor logistik og sikkerhed på alle niveauer har højeste prioritet. APA har siden tegnestuen blev etableret i 1944 været fast samarbejdspartner og rådgiver for en lang række offentlige og private institutioner, hvor APA har løst projekter omfattende nybyggeri, ombygninger og renoveringer. Projekterne er udført i Danmark såvel som i udlandet.

Få medlemsskab