En dag er aldrig den samme

En dag er aldrig det samme i dette arbejde som mentor for unge med diagnoser.

Og selvom vi har diagnoser og pre-definerede adfærdsmønstre i psykologien, så er mennesker forskellige og deres udfordringer ligeså.

De unge mennesker, som deltager i Rap Camps iværksat af foreningen, #detstartermedmusikken, har alle deres udfordringer. De har ligheder og forskelligheder, men når de er sammen om musikken, så udviskes udfordringerne i hverdagen og det sociale fællesskab danner en tryg og struktureret ramme, som de kan være kreative i. Her udfoldes talentet.

Og vi ønsker alle netop i vores hverdag at være en del af noget større. Vi vil dog også gerne være unikke – ikke fordi vi er syge – men fordi vi kan noget. Vi er noget!

Life Changes er projektledere I disse Rap Camps, og vi bidrager med vores ekspertise og pædagogiske værktøjer for at give de unge muligheden for at være unikke for dem de er, så de kan udfolde de talenter, som de har.

Har du lyst til at være en del af holdet næste gang, så send din ansøgning til info@detstartermedmusikken.dk  og vi vil kontakte dig efterfølgende.

Undervisere og producere i videoen:
Joseph Agami, Filuka, Ellie, Pharfar, Yepha, Mashti Mads m.m.
https://fb.watch/3zFDAKOETp/