Erbil G.E. Kaya

Erbil G.E. Kaya

Hvem er du? 

Jeg hedder Erbil, er 37 år og har min selvstændige advokatpraksis med en ansat advokat og sekretær. Herudover har jeg ansat en advokat, der starter den 1. januar 2018. 

Jeg har igennem mange år udelukkende beskæftiget mig med straffesager og fungerer derfor som forsvarsadvokat. Jeg er i berøring med sager, der spænder lige fra drab, drabsforsøg, røveri, narko, tyveri, økonomisk kriminalitet osv. 

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør? 

Jeg bakker op om Life Changes, da de gør et stort forbyggende stykke arbejde for at hjælpe folk, så det kan undgås, at de havner i det strafferetlige system igen og igen. Det strafferetlige system har erfaringsmæssigt ikke den store betydning for, at folk vender tilbage til kriminalitet. Tværtimod er et fængselsophold nærmere kriminalitetsfremmende. Derfor er der brug for, at professionelle overtager opgaven med at socialisere, og på den måde gør noget for at forebygge kriminalitet. 

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Den store samfundsmæssige udfordring med ekskluderede personer ligger i ikke at marginalisere dem endnu mere, men i stedet at række hånden ud til dem for at vinde dem tilbage til samfundet igen. Ved at tænke i hjælp og støtte kan vi inkludere dem i samfundet igen. Derfor er det vigtigt, at Lige Changes og lignende organisationer får lov at leve og blomstre. 

Jeg ønsker Life Changes alt held og lykke med deres mission om at hjælpe nogle af de mest udsatte grupper i samfundet.