Hardeep Dhanjal

Hvem er du?

Mit navn er Hardeep, født og opvokset i Farum af Indiske forældre. Jeg lever i dag af at holde foredrag både nationalt og internationalt. Derudover arbejder jeg som performance coach for bl.a. professionelle sportsfolk.

Mit fokus i mine oplæg er mindset. Jeg har holdt foredrag for nogle af verdens største virksomheder som fx Pepsi, Halliburton, Mærsk, Ørsted, Siemens og mange flere. Jeg har også holdt oplæg for tusindvis af unge lige fra folkeskoler, gymnasier, erhvervsuddannelser og universiteter. 

I mine unge dage var jeg musiker hvor jeg bla som rapper gik nr. 1 på hitlisterne i Indien samt med udgivelser i 13 lande. 

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

Jeg bakker op om Life Changes fordi jeg tror på at de er passioneret i deres arbejde med de unge. Jeg kan mærke deres vilje til at ville lykkes med de udsatte, og dette vil jeg gerne støtte op om. Jeg tror på at jeg vil kunne bringe værdi ift. inspiration og udvikling hos de unge mennesker. 

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?

Jeg kan sagtens relatere til de udsatte, da jeg igennem en stor del af mit liv blev anset som en falliterklæring. Der var få mennesker, der troede på, at jeg nogensinde ville lykkes i mit liv. Jeg havde det svært i skolen, i samfundet og i hjemmet. Jeg husker tydeligt følelsen af håbløshed og tristhed. Men jeg ved også, at livet kan vende og at alle mennesker har mulighed for udvikling.  

Hvad ser du som den største udfordring i vores samfund med borgere, der er ekskluderet? 

Jeg føler ikke, at vi som samfund evner at løfte de udsatte. Vi peger tit fingre ad dem, i stedet for at give dem håb for et bedre liv. Vi skal også være bedre til at tilbyde løsninger til de mennesker der føler at de “sidder fast”. Vi mangler ressourcer og mennesker der virkelig brænder for at gøre en forskel for andre.