I weekenden havde vi arbejdsweekend hos Life Changes.

Vi havde inviteret Jan Lynge og Allan Westring til en weekend, hvor de skulle gøre os klogere på et liv på kanten af samfundet.

Både Jan og Allan har en mangeårig fortid i rockermiljøet og kender til livet på kanten af samfundet. De har erfaring med, hvad der sker når man vender sit liv 180 grader og starter helt forfra. Hvad der sker på det menneskelige men også på det personlige plan, når man bevæger sig væk fra kanten og begynder rejsen tilbage til det øvrige samfund.

Vores tid sammen bød på fantastisk mad (tak til kokken🙏), masser af humor og latter, meget dybe og sårbare samtaler.

Lange samtaler om de processer og dynamikker der kommer i spil når man lever og er på kanten, de følelser der fører et menneske til de miljøer og hvad der gør, at et menneske træffer den beslutning og det valg, der er afgørende for man kan bevæge sig væk fra samme miljøer.

Det var en ”vandring” igennem ikke kun problemernes landskab, men også et forsøg på at kortlægge et løsningslandskab.

Der blev delt tanker, lagt planer, og ideer blev struktureret og tekster og fremtidige tiltag, med det for øje, at gøre samfundet mere bevidst om, hvilke faktorer der gør sig gældende, så man kommer ud på kanten af samfundet, og hvordan vi kan hjælpe flere tilbage og inkludere dem i samfundet.

Vi håber og tror på, at Jan og Allans livsbaner og det de hver især har oplevet, kan være med til at klæde os og samfundet bedre på, så vi også kender til og forstår de bagvedliggende mekanismer, når vi skal give den ekstra støtte og hjælp, som udsatte og ekskluderede borgere har brug for, og endnu mere, når de selv viser viljen og styrken til at ændre deres liv fundamentalt 🙏

#sammenervistærkere #payitforward #lifechanges #ambassadører