Jan Lynge

Hvem er du?

Jeg hedder Jan Lynge, og jeg er en fyr på 58 år med en temmelig hård livserfaring fra gadelivet som “gadedreng” i mine teenageår, og som rocker i mange af mine voksenår, indtil jeg blev 44 år. I dag lever jeg så stille og roligt som muligt, og jeg har min datter på 12 år, boende på adressen hos mig.

Jeg er Fleksjobber på grund af en dårlig ryg, og jeg kører som chauffør nogle timer hver dag.

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

Jeg bakker op om Life Changes som ambassadør fordi, jeg synes, det er et godt projekt og fordi, at jeg gerne vil være med til at gøre en forskel for de utilpassede, hvis det er mig muligt.

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?   

Jeg kan relatere 100 % til folk på kanten af samfundet, da jeg Selv har været en af disse såkaldte  “skæve eksistenser” i kraft af, at jeg har levet 30 år af mit liv Netop på kanten af samfundet  som værende både Gadedreng og Rocker.

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Jeg ser den største udfordring for de “skæve eksistenser” som, at det kan være meget svært for dem at komme ordentligt tilbage til det “normale” samfund, fordi de for det første har tillagt sig en “skæv livsstil” alt efter hvor langt ude på kanten, de har været, og for det andet så kan det “normale” samfund have svært ved at give dén plads til forandring, som det kræver. 

Det er jo Netop derfor, at Life Changes er et godt projekt til både at få de “skæve eksistenser” ind på ret spor, som til at finde den fornødne plads til at eksistere i det “normale” samfund.