Jan Lynges Info om rocker- og bandemiljøet

Hvis en person har været medlem af Biker-Rocker- Bande-miljøet igennem længere tid, jamen så har personen valgt at sætte sig uden for det “Normale Etablerede Samfund” for en periode, samt måske endda for Evigt. Med dette menes der, at alle disse nævnte Samfund bliver af det Fælles Etablerede Samfund meget hurtigt sat i bås som Urostiftere samt Samfundstabere.

Faktisk ér det mere sådan, at personer som vælger af deltage i disse miljøer, er personer, som jo bare ikke vil deltage i netop det Etablerede Samfund, så de skaber sig derfor deres Egne Samfund, som så ikke lige Altid kan begå sig inde i det “Normale Samfund”. Dette skaber ofte nogle ret udfordrende problemer, samt også en masse Frygt inde i det “Normale Etablerede Samfund”.

Okay, når personer fra føromtalte miljøer så vælger at træde Ud af disse samfund, så mødes de ofte af rigtig mange Fordomme inde fra det “Normale Etablerede Samfund” fordi, at Biker-Rocker-Bande- Personerne jo før har vist det “Normale Samfund” Ryggen. Derfor kan det være Virkelig Svært for de personer at komme retur til det “Normale Samfund, samt det kan blive enormt udfordrende at leve med det “Normale Samfund”.

Når alt dette så er sagt, jamen så ér der altså folk, som gør en Stor Indsats for Folk fra de føromtalte miljøer, samtidig med at de også gør en indsats for Pårørende til Folk fra disse Miljøer. Helikopteren er for eksempel Rigtig Gode til at give Gode Råd og Vejledning omkring disse udfordringer. Der er også Life Changes, som gør en Stor indsats for at få de personer ud i job samt finde bolig, med hvad der så dertil følger. Sidst dog ikke Mindst så er der også Det starter med musikken, som giver de unge en Unik mulighed for at skabe deres Egen Rap-Musik samt andet, så de unge bruger tid på Dette, i stedet for at stræbe efter de føromtalte Miljøer.

De Bedste Hilsner fra Jan Lynge’s Info’… 

(Ambassadør for Life Changes)