Podcast – Joseph Agami

Joseph Agami er Co-founder og projektleder hos Life Changes. Med en baggrund som pædagog, traume behandler, konflikt mægler og gadeplans medarbejder er han i daglig kontakt med udsatheden blandt unge og deres familier og kender til de udfordringer denne målgruppe står med. Musikalsk kommer han fra en familie som har været med til at bygge fundamentet for den hiphopkultur og musik vi ser i dagens Danmark og er selv inkarneret hiphopper og har rappet siden 1989.

Hans baggrund kombinerer en flygtning baggrund, en familie som er politiske ledere i deres hjemland og at vokse op i et udsat kvarter i Kokkedal og navigere den verden og de valg det inkludere.

Med alt dette i rygsækken fortæller Joseph om hvad der driver ham i hans gerning og sætter ord på den passion og hvorfor det er vigtigt for ham at give sig 100 %, i forhold til løfte dem der har behov for en hjælpende hånd.

Om hvad vi kan gøre bedre og hvor vi kan sætte ind som samfund.

Vores håb er mere bevidsthed om dette vil kunne bane vej for at flere laver en 180 GRADERS FORANDRING i den positive retning.