Kim Soelberg Jørgensen

Hvem er du?

Jeg hedder Kim Soelberg Jørgensen, er 54 år, gift med Jeanette og far til to sønner på 25 og 14 år. Er CEO for Socialeer Group, www.socialeer.dk hvor vi beskæftiger os med følgende:

Salg af jobannoncer
LinkedIn kurser og bygger skarpe LinkedIn profiler
Outplacement / Jobbers (72% succes med at få ledige i arbejde)

Jeg har arbejdet med netværk igennem mange år og har bl.a. Danmarks største LinkedIn gruppe, hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes. Den hedder NyBoss og har over 27.000 medlemmer.

Jeg har i mange år hjulpet ledige med at få fodfæste igen, hvor jeg har hjulpet og inspireret tusindvis af mennesker bl.a. via egne erfaringer igennem Jobsøgningsguide.dk og jobsøgningskurser. Jeg har derfor en bred palet af viden og erfaringer, som jeg trækker på i mit daglige arbejde.

 

 

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

Jeg blev opfordret til at være ambassadør, og ligesom med mit bestyrelsesarbejde hos Hjerteforeningen er det en fornøjelse at kunne lave andre ting i hverdagen, end den core business jeg til dagligt arbejder med. Det er berigende at være en lille brik til at hjælpe dem i samfundet, som trænger til en kærlig hånd og måske et skub i en ny retning.

Hvad er det ved dette projekt, der gør, at du har valgt at blive ambassadør for Life Changes?

Jeg ønsker at bakke op om Life Changes som ambassadør, da det er et spændende projekt lavet af ildsjæle, som alle ønsker at lave et lille fingeraftryk på samfundet, som vi alle er en del af. Det er fantastisk, hvis vi kan bidrage til at gøre livet bedre. Jeg opfordrer alle til at bakke om et af deres hjertebørn, om det er i en boligforening, en frivillig organisation, en fodboldklub eller andet, så gør det en forskel at støtte op om et projekt.

Hvad ser du som den største udfordring i vores samfund med borgere, der er ekskluderet?

En af de største udfordring er, at alle bare lukker øjnene og ser væk med en attitude, om at folk nok selv er skyld i deres problemer. Nogle er selv skyld i deres situation, men kan bringes på fode igen med lidt hjælp, mens mange andre er ramt af forskellige omstændigheder, som gjorde deres liv til et helvede, og som kan have svært ved at komme på fode igen. Med lidt opmærksomhed fra os alle kan vi gøre en forskel for de mennesker, der har det svært.