Life Changes og Helikopteren på byvandring

I går var vi fra Life Changes og Helikopteren, på byvandring med 16 andre mennesker, med JAN LYNGE , som arbejder som guide for Gadens Stemmer .

Det var en fantastisk oplevelse at være ude i Københavns gader og stræder på byvandring med Jan, som førte os til nogen af de steder, hvor han har brugt 3 -4 år af sit liv i Pisserenden, hvor han færdedes i et miljø de færreste kender til og alene har læst om i aviserne.

Jan fortæller fantastisk intenst og autentisk sin historie om en svær opvækst og en flugt ud i en verden, der førte ham til et liv som gadedreng og derefter i rockermiljøerne som han endelig forlod efter mange år. En historie som han formår at fortælle med humor og følelsesmæssigt nærvær på trods af, hvad det personligt har kostet ham og dem tæt på ham.

Hans person og måde at fortælle på, giver tilhørende en forståelse og forklaring på, hvordan det er at leve på kanten af samfundet, og hvad der drev ham derud. Jan er et levende eksempel på, hvordan man kan finde hjem til sig selv igen.

Det er en utroligt vigtigt rolle Jan og de andre guider på byvandringerne påtager sig, når de åbner sig op og deler deres livshistorier og alle de steder de har været, uanset hvor mørkt og håbløst det har været til tider.

Vi som samfund, kan lære meget af deres fortællinger og derved få en forståelse af, hvad det betyder at være udsat og ekskluderet. Disse rørende, barske livsfortællinger er med til at fjerne mange af de fordomme der findes om udsathed og udsatte.

Vi er utrolig stolte af at @Jan Lynge, der udover at være guide for Gadens Stemmer også er ambassadør for Life Changes. Han er et levende eksempel på hvad et menneske kan, når de beslutter sig for at finde tilbage til lyset i livet, på trods af al den mørke de har oplevet.

Vi takker for oplevelsen og anbefaler stærkt en byvandring med Jan eller en af de andre fantastiske guider hos Gadens Stemmer, det er fantastisk inspirerende, livsbekræftende og gribende personlige fortællinger man får indblik i, nemlig guidernes barske og begivenhedsrige livshistorie.

Tak for en levende og gribende fortælling, nemlig din livshistorie Jan, en barsk og begivenhedsrig historie, som du tog os med på i dag. Det var en fornøjelse og meget anbefalelsesværdig 🙏

#gadensstemmer #lifechanges #payitforward #sammenervistærkere