Per Vers

Per Vers

Hvem er du? 

Jeg trucker land og rige rundt med mine raptekster. Halvdelen har jeg brugt alt for længe på at skrive, og den anden halvdel opfinder jeg live på scenen i fri improvisation. 

 Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

Jeg spiller 150 shows om året, små og store steder, hele landet over. Jeg har optrådt for både hjemløse og milliardærer. Jeg har rappet i Folketinget og i alle landets lukkede fængsler. Det mest spændende, livsbekræftende og inspirerende for mig er igen og igen at mærke hvor ens vi mennesker er, trods vores forskellige livsvilkår og umiddelbare meninger. Og jeg bakker op om Life Changes, fordi det er smukt at få en chance mere.

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?

Vi beskytter ofte os selv med at pege på dem der er endt på et sidespor og sige, at “Det er deres egen skyld”. Det er det nemmeste. Men jeg synes, der er for lidt anerkendelse af begrebet HELD som den vigtigste faktor i, hvor godt den enkelte har det som menneske.

 

Vi vælger ikke selv, hvor vi fødes og af hvem, og hvor mange ressourcer der mon er til stede i vores umiddelbare omverden. Det er nemt at stå på sin hellige side af ligusterhækken og slå kors for brystet og sige “sådan noget ville jeg ALDRIG gøre”. Men man kan ikke dømme folk der har været tvunget ud i valg, som man aldrig selv har været nødt til at træffe.