Pharfar Neser

Pharfar Neser

Hvem er du?

Mit navn er Søren Schou, bedre kendt som Pharfar.

Igennem de sidste 25 år her jeg arbejdet som Producer, Rapper, Trommeslager og Dj. Jeg er mest kendt for mit eget hit “La’ mig rulle dig”, Mit arbejde med Natasja og gruppen Bikstok.

Udover dette har jeg produceret for musikere som : Wafande, Shaka Loveless, Kaka og utallige andre.

Jeg var for cirka 5-10 år siden med til at stadfæste reggae og dancehall musikken i Danmark og spillede en stor rolle i dennes udbredelse i Danmark. Iøjeblikket prøver jeg ved siden af mit producerarbejde at skrive manuskripter til tv og film, og har netop været med til at danne foreningen “Mental Voice”, der er en forening der skal sætte fokus på Mental sundhed i Musikermiljøet.

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

I tidens kultur billede er der virkelig brug for folk der vil give noget videre. Det kan enten være som et positivt rollebillede eller mere direkte i form af rådgivning, undervisning eller gode råd og hjælp. Derfor stiller jeg med glæde mine egne erfaringer og den viden jeg har opsamlet til rådighed for yngre generationer.

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? 

Jeg bevæger mig selv i miljøer hvor mange søger hen når virkeligheden presser på. Der er masser af misbrug, kriminalitet og parallelsamfund i musikkulturen og jeg føler mig ganske godt hjemme blandt andre “utilpassede”, som mig selv.

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Det største problem er den manglende kommunikation i de forskellige samfundsgrupper. Det er ok at vi er forskellige og har forskellige perspektiver på livet, men det er vigtigt at især de grupper der er lavest stillet, bliver set, anerkendt og at kommunikeret med. Hvis ikke dette sker vil det betyde afstumpethed og frustration, der aldrig gavner nogen.