Philip Jones

Hvem er du?

Jeg har i over 20 år arbejdet som musikproducer for både nationale og internationale kunstnere. Sideløbende har jeg spillet som dj på natklubber og med live artister verden over. Jeg driver i dag mit eget studie med alle tænkelige faciliteter til professionel indspilning og musikproduktion, i Nordhavn i København.

Hvorfor bakker du op om Life Changes som ambassadør?

De sidste fem år har jeg arbejdet med udsatte unge, da det ligger mit hjerte nært at hjælpe rådvilde unge til at finde deres plads i livet via musik som pædagogisk værktøj. Life Changes er kendt for deres musikworkshops for udsatte unge i samarbejde med nogle af Danmarks bedste rappere, musikere og djs. Det arbejde vil jeg også gerne bakke op om.  

 

Kan du relatere til udsatte borgere på kanten af samfundet? På hvilken måde?      

Jeg har de seneste år gået meget op i at fokusere på hvordan vi kan få udsatte unge til at finde troen på dem selv og fremtiden i et samfund, der efter min mening, har et ensporet fokus på resultater.  

Hvad ser du som den største udfordring i vort samfund med borgere, der er ekskluderet?

Det er min klare overbevisning, at vi skal finde ind til den enkelte unges ressourcer, og både støtte og udfordre den unge til at finde frem til sine egne evner for at give de unge selvværd og selvtillid af den vej. Det er altafgørende i en tid, hvor så mange unge har ondt i livet.